Antena Meniu Search
x

O vacanta all inclusive, pe litoralul bulgaresc, costa 150 de euro

Hotel de patru stele, camera dubla, sase nopti de cazare, all inclusive si transport asigurat. Totul pentru doar 150 de euro. Suna tentant? Vorbim despre o vacanta pe litoralul bulgaresc la Nisipurile de Aur.

Vezi și

Astfel de oferte last minute au invadat site-urile agentiilor de turism. Iar cei care nu si-au cumparat inca bilete pot alege excursii in Grecia, Turcia sau Spania la un pret cu pana la 50% mai mic.

Daca o vacanta de sapte zile, all inclusive, pe litoralul bulgaresc, costa in urma cu o luna intre 200 si 300 de euro, acum preturile au scazut apropape la jumatate. Evident, in pret este inclus accesul la piscina si la sala de fittnes. Si asta nu e singura oferta care face cu ochiul romanilor dornici de vacante.

Pentru 125 de euro, turistii pot beneficia de un sejur de sapte zile in Corfu, Grecia, unde vor fi cazati la un hotel de trei stele. Transportul se face cu autocarul, insa turistii trebuie sa plateasca in plus 20 de euro pentru transferul cu feribot.

O reducere importanta este si pentru Turcia. Opt zile in Antalya, cu transportul inclus si cazare la un hotel de trei stele, costa acum 257 de euro, in loc de 429 de euro. Singura problema: turistii trebuie sa isi faca repede bagajele pentru ca plecarea este programata pe 12 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O vacanta all inclusive, pe litoralul bulgaresc, costa 150 de euro