Antena Meniu Search
x

O vijelie a făcut ravagii azi la Deva

O vijelie de numai câteva minute a făcut ravagii azi la Deva. N-a plouat, dar vântul a suflat cu forţă. Doi copaci înalţi au fost retezaţi pur şi simplu. Au căzut în faţa Tribunalului din oraş, peste două maşini

Vezi și

O vijelie de numai câteva minute a făcut ravagii azi la Deva. N-a plouat, dar vântul a suflat cu forţă. Doi copaci înalţi au fost retezaţi pur şi simplu. Au căzut în faţa Tribunalului din oraş, peste două maşini. 

Vijelia s-a pornit din senin pe la prânz. Au fost de-ajuns câteva minute de vânt nãprasnic. Doi platani au căzut retezaţi. Nu la fel de norocos a fost proprietarul celeilalte maşini. Autoturismul a fost scos de sub copaci şifonat bine.

S-a intervenit pentru îndepărtarea crengilor de pe autovehicule cu două autospeciale de intervenţie. Proprietarii îşi parcaseră maşinile în faţa tribunalului, la umbră. Nu s-au gândit o clipă că ar putea rămâne fără ele.

Atâta timp cât un copac e în vegetaţie şi e verde şi nu prezintă semne de bătrâneţe sau de degradare biologică, nu am ce să-i fac. Copacii ăştia sunt perfect sănătoşi.

Proprietarii însă vor să ceară despăgubiri de la primărie pentru "ghinion".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O vijelie a făcut ravagii azi la Deva