Antena Meniu Search
x

Campare pe malul lacului și pescuit. Turiştii preferă rulota sau cortul în Vama Buzăului

Relaxarea se poate face la munte și altfel decat în aglomerația din trafic, pe terase pline sau în hoteluri.

de Redactia Observator

la 07.09.2020, 11:23

Vezi și
  • entru o zi de campat, cei care vin cu rulota trebuie să plătească 70 de lei, iar pentru un cort 40 de lei.
  • Dacă veniți pentru o singură zi, o masă este 50 de lei.

Sunt oameni cale aleg să meargă cu rulota sau cu cortul și să stea în liniște cu undița în apă. Un astfel de loc e la Vama Buzăului, unde zgomotele cele mai întâlnite sunt făcute de lemnele din foc.

Alina Ene, rulotistă: De obicei, am căutat pe internet zone de campare şi am vrut undeva la munte. Dar am vrut să fie şi linişte, să avem şi distracţie pentru copii şi am zis că aici ar fi minunat.

Familia Ene a venit cu rulota pentru a se relaxa pe malul lacului. Abia în luna iulie şi-au luat rulota, dar de-atunci au ajuns deja a şaptea excursie. În timp ce părinții se relaxează la umbră, copiii învață să pescuiască.

La fel ca ei sunt zeci de oameni care preferă liniștea lacului și priveliștea oferită de Munții Ciucaș. Chiar dacă este pentru prima oară când pun undița în mână, oamenii vin la Vama Buzăului pentru că sigur vor prinde ceva.

Pentru o zi de campat, cei care vin cu rulota trebuie să plătească 70 de lei, iar pentru un cort 40 de lei. Dacă veniți pentru o singură zi, o masă este 50 de lei. Toată lumea pescuiește gratuit și plătește doar dacă vrea să ia acasă peștele sau vrea să îl gătească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Campare pe malul lacului și pescuit. Turiştii preferă rulota sau cortul în Vama Buzăului