Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu a dat de pomană, în faţa casei, genţi, bijuterii şi haine în valoare de 200.000 de euro. Lumea s-a călcat în picioare

Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru hainele Oanei Zăvoranu. În numele Mărioarei Zăvoranu, fiica a decis să dea de pomană.

Vezi și

Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru hainele Oanei Zăvoranu. În numele Mărioarei Zăvoranu, fiica a decis să dea de pomană. Genţi de firmă, ceasuri cu pietre preţioase, rochii transparente, dar şi faimoşii ei blugi rupţi. Marfă de 200.000 de euro, a susţinut Oana. Poliţiştii şi jandarmii au fost nevoiţi să intervină, pentru a domoli entuziasmul mulţimii.

În aplauze, urale, scandări şi îmbrânceli. Aşa a fost întâmpinată Oana Zăvoranu. Mulţimea nerăbdătoare o aştepta în faţa blocului din Dorobanţi. Cei care, până atunci şi-au rupt hainele de pe ei pentru garderoba Oanei Zăvoranu, au început să se certe când au aflat că se intră cu bon de ordine. 

Cu toţii au sperat că vor pune mâna pe o geantă de câteva mii de euro sau măcar pe o pereche de blugi rupţi. Dar de firmă. Însă, după 10 ore de stat la coadă...

Oana anunţase preselecţii. Un test fulger, astfel încât să primească haine doar admiratoarele ei cu măsuri de model. 90 - 60 -90. A renunţat repede la idee, când la uşă s-au prezentat sute de oameni. Printre care şi femei în vârstă, dar şi bărbaţi. Până la urmă, a fost o loterie. Oamenii au primit câte un bileţel pe care scria ce piesă vestimentară primesc.

Lumea a început să se adune la uşa ei de la 6 dimineaţa. Înainte să ajungă Oana Zăvoranu, au venit poliţia şi jandarmii. Strada era complet blocată.

Este a doua oară când Oana Zăvoranu dă de pomană haine. Acum doi ani, oamenii s-au călcat în picioare pentru blănurile Mărioarei Zăvoranu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu a dat de pomană, în faţa casei, genţi, bijuterii şi haine în valoare de 200.000 de euro. Lumea s-a călcat în picioare