Antena Meniu Search
x

Principalul suspect al triplului asasinat din Satu Mare, fiul şi nepotul victimelor, a fost arestat pentru 30 de zile. Ce spun criminaliştii despre momentul în care va recunoaşte crimele

Fiul suspectat că şi-a ucis părinţii şi bunica nu a recunoscut triplul asasinat, dar a fost arestat preventiv.

Vezi și

Fiul suspectat că şi-a ucis părinţii şi bunica nu a recunoscut triplul asasinat, dar a fost arestat preventiv. Probele anchetatorilor îl indică drept principalul suspect. Datoriile la jocurile de noroc l-ar fi împins spre execuţia propriei familii, spun psihologii criminalişti. Fost pompier, Răzvan Rentea a picat anul acesta testul psihologic la un concurs pentru ocuparea unui post la ISU. Comportamentul lui a dat de bănuit anchetatorilor de la început. Înainte de a-şi plânge familia, ar fi fost interesat de mersul anchetei.

Patru zile a fost umbra anchetatorilor. Permanent curios şi vizibil agitat, când poliştii au adus un câine să ia urma făptaşului. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "Lupul se întoarce unde a omorât o oaie. Întotdeauna face chestia aceasta. Un om care clipeşte cam des, are aici o mască împietrită, se uită şi în dreapta şi în stânga. Trebuia să fie dărâmat, trebuia să fie terminat omul acesta."

Pe Răzvan Rentea, jocurile de noroc l-ar fi îngropat în datorii. Iar părinţii înstăriţi l-ar fi ajutat de multe ori cu bani. În ziua triplului asasinat, s-ar fi certat pentru un apartament din Satu Mare, pe care fiul ar fi vrut să-l vândă, să-şi acopere datoriile.

Şi-ar fi ucis bunica, apoi tatăl. După aceea, ar fi luat maşina părintelui şi a plecat spre staţia de autobuz să-şi aştepte mama. A treia victimă. 

Pe acelaşi subiect

Triplul asasinat a fost descoperit dimineaţa, de un vecin. În patru zile, s-au adunat probe şi au fost audiaţi zeci de oameni. 

Răzvan Rentea a fost pompier, dar a fost dat afară pentru furt. A încercat să se reangajeze la ISU  anul acesta, dar a fost respins. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: "O astfel de grozavie, dacă el a făcut-o, o să o recunoască si o să se căiască, o să regrete." 

Răzvan Rentea NU a recunoscut crimele. Dacă se va dovedi că şi-a asasinat familia, ar putea primi închisoare pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Principalul suspect al triplului asasinat din Satu Mare, fiul şi nepotul victimelor, a fost arestat pentru 30 de zile. Ce spun criminaliştii despre momentul în care va recunoaşte crimele