Antena Meniu Search
x

La mulţi ani, Antena 1! De 24 de ani, suntem "mereu cu tine"! La mulţi ani Observator

De 24 de ani suntem mereu cu tine. 24 de ore din 24. Antena 1 a intrat în casele dumneavoastră cu informaţii relevante, emisiuni favorite, poveşti de succes.

Vezi și

De 24 de ani suntem mereu cu tine. 24 de ore din 24. Antena 1 a intrat în casele dumneavoastră cu informaţii relevante, emisiuni favorite, poveşti de succes, campanii care au schimbat destine. Am fost alături de cei care au avut nevoie de noi. Am învăţat să ne dorim mai mult şi vă mulţumim pentru asta. Facem istorie de aproape un sfert de secol. Iar provocările continuă. Suntem şi astăzi singura televiziune generalistă care are un capital sută la sută românesc. La Mulţi Ani, Antena 1! La Mulţi Ani, Observator! 

Emisiuni de top. Oameni dedicaţi. Imagine. Informaţie. Spectacol. Viziune. Implicare. Suntem Antena 1. Suntem Observator. Suntem mereu cu tine! În fiecare zi. În fiecare oră, minut, secundă. În faţa sau în spatele camerelor de filmat, suntem o echipă!

Astăzi ne-am jucat. Doar e ziua noastră. Încă de dimineaţă colegii noştri au făcut schimb de roluri. 

Răzvan şi Dani s-au odihnit puţin pentru că au fost înlocuiţi.

Pe acelaşi subiect

Ziua a continuat printre prieteni. Cei de la 11, bineînţeles. Unde Valentin Butnaru a construit un zid. Ceva mai mic, e drept. 

Pentru că Vali i-a păcălit pe Florin şi Diana şi nu le-a dat niciun premiu, am pornit să vedem ce se întâmplă prin alte platouri.  

Avem în faţă aproape un sfert de secol de televiziune. Ce-i drept, eu am trăit doar o mică parte din acest parcurs extraordinar, însă mi-aş dori să petrec cel puţin încă pe atât în această familie. 

La Mulţi Ani, Antena 1, La Mulţi Ani, Observator!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » La mulţi ani, Antena 1! De 24 de ani, suntem "mereu cu tine"! La mulţi ani Observator