Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu, discurs de adio lângă siciul mamei sale

În ziua în care şi-a îngropat mama, Oana Zăvoranu a îngropat şi securea războiului. Cu lacrimi pe obraz, a cerut iertare unchiului şi bunicii sale

Vezi și

În ziua în care şi-a îngropat mama, Oana Zăvoranu a îngropat şi securea războiului. Cu lacrimi pe obraz, a cerut iertare unchiului şi bunicii sale

Iar Mărioarei i-a spus, la despărţire, că o iubeşte. în felul ei. Că a fost geloasă şi că ar fi vrut s-o ia în braţe înainte să moară. Copleşită de remuşcări, Oana a izbucnit în plâns lângă mormântul mamei sale. 

A iubit-o în felul ei şi tot în felul ei i-a cerut iertare. Oana Zăvoranu a ţinut un discurs în capelă, lângă sicriul Mărioarei. Pentru sfârşitul zbuciumat al mamei sale şi pentru anii de scandaluri, vedeta s-a căit cu ochii în lacrimi.

Pentru Oana, a fost ziua marii despărţiri. Dar şi ziua marilor împăcări. Şi-a cerut iertare şi unchiului ei, pe care l-a blamat până ieri. Pentru cuvintele grele aruncate până acum, vedeta a dat vina pe gelozie. Cuprinsă de remuşcări, Oana şi-a îmbrăţişat şi bunica. Pe care o ţinuse la poarta cimitirului.

Abia după spovedania tulburătoare, Oana a putut să asculte slujba pentru mama sa. La apus, după o zi lungă şi încărcată, Oana s-a închinat şi s-a rugat pentru iertare. Când durerea a copleşit-o, s-a sprijinit de iubitul ei. Şi-a mângâiat unchiul în momentele grele. Şi a izbucnit în lacrimi la cuvintele preotului.

Pe mama ei, Oana a condus-o până la mormânt. S-a clătinat în clipa cea mai grea. A atins pământul cu mâna tremurând. Şi a aruncat flori peste sicriul Mărioarei.

Forţă i-a dat, din ceruri, tatăl ei. Oana s-a oprit şi la mormântul lui. Oana şi-a plâns părintele, pe care l-a pierdut acum 12 ani.

Rămasă singură, Oana spune că va găsi puterea să înceapă un nou capitol din viaţa ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu, discurs de adio lângă siciul mamei sale