Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu, mărturie din infern

Oana Zăvoranu era hidoasă! Asta spune ea despre ea. În exclusivitate pentru Observator povesteşte despre chinul prin care a trecut.

Vezi și

Oana Zăvoranu era hidoasă! Asta spune ea despre ea. În exclusivitate pentru Observator povesteşte despre chinul prin care a trecut. Şase operaţii la sân n-au fost uşoare. 

Şi, mai ales, n-au fost un moft. Îi era ruşine să iasă în lume şi ăsta e motivul pentru care s-a ascuns. Susţine că nu l-a şantajat niciodată pe doctorul Marek Vâlcu. Dimpotrivă, ea ar fi fost şantajată. De vrăjitoare şi cămătarii care nici acum nu i-ar da pace.

Povesteşte cum au lăsat-o fără bani de mâncare şi au facut-o să-şi dorească moartea. Oana Zăvoranu a povestit în exclusivitate pentru Observator culise scandalului care era s-o trimită după gratii.

Adevărul e uneori crud. Dar sinceritatea nu face rău, povesteşte Oana. S-a destăinuit astăzi în faţa reporterul nostru. Într-o discuţie despre viaţa ei. Cu bune şi rele. A vorbit şi despre scandalul operaţiilor pe care i le-a făcut doctorul Marek Vâlcu.

Cândva au fost prieteni. Şi încrederea a făcut-o să accepte, spune ea, operaţiile pe bandă rulantă. S-a ajuns la şase operaţii. Medicii care o vedeau, erau îngroziţi, poveşteşte ea. Orice altă intervenţie era la limită. Dar a preferat să rişte.

Când s-a operat a şaptea oară, a avut o surpriză de proporţii. Are şi probe. Dar despre ele nu poate vorbi acum. Este cercetată sub control judiciar! Nu se gândeşte decât că judecătorii îi vor da dreptate. Are deja experienţă în justiţie. Dosarul cu vrăjitoarele a întărit-o.

Au fost momente când prietenii au ajutat-o, dar şi perioade în care s-a simţit complet singură. Şi a clacat! A început să prindă putere când s-a împăcat cu mama ei. A mers şi la psihiatru, dar încă mai are traume. Episodul cu vrăjitoarele şi cămătarii nu s-a încheiat.

O mărturie nouă amplifică scandalul. Încă o vedetă se plânge de operaţiile doctorului Marek Vâlcu! Până la sânii frumoşi de acum, Simona Traşcă, numită şi Pamela de România, ar fi trecut prin dureri cumplite.

Nu s-a gândit să-l acuze de malpraxis pentru că nu ar fi vrut scandal. Dar spune că înţelege perfect prin ce-a trecut Oana Zăvoranu. Astăzi, doctorul Vâlcu nu a mai vrut să vorbească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oana Zăvoranu, mărturie din infern