Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Oltenii, cei mai curioşi dintre români. Care este întrebarea cel mai des căutată pe internet

Că românul se pricepe la toate nu e un secret. Şi nici faptul că e descurcăreţ şi găseşte o soluţie pentru orice provocare. Dar ce faci atunci când eşti în pană de idei şi nu ai cui să îi ceri ajutor? Evident, cauţi pe internet cum să faci una sau alta. Iar oltenii au fost cei mai curioşi în ultimele 12 luni.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 27.05.2022 , 08:32

Este adevărat că cele mai multe căutări care încep cu întrebarea ''cum să'' au fost înregistrate din Oltenia. Mai exact, judeţele Gorj, Olt, Mehedinţi şi Vâlcea sunt fruntaşe. Ce-i drept într-un top 5 al celor care au dat fuga să afle de pe internet ''cum să'' sunt şi vasluienii. 

Cât despre căutări, reluarea şcolii după pandemie pare că a creat o mulţime de dileme, astfel că cea mai frecventă căutare a fost cum să fii cool la şcoală. Şi părinţii cer des ajutorul internetului, astfel că pe locul doi în topul căutărilor regăsim întrebarea cum să îţi ţii copiii aproape.

Internauţii au vrut să afle şi cum să scape de emoţii atunci când vor să spună te iubesc sau cum să se prezinte la un interviu. Iar în top 10 căutări găsim şi preocupări legate de animelele de companie - cum să convingi o pisică au întrebat oamenii internetul.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Oltenii, cei mai curioşi dintre români. Care este întrebarea cel mai des căutată pe internet