Antena Meniu Search
x

Om de afaceri dat în urmărire generală

Cătălin Chelu, omul de afaceri din Galaţi dat în urmărire naţională acum câteva zile, a pus toată Poliţia Română pe jar.

Vezi și

Cătălin Chelu, omul de afaceri din Galaţi dat în urmărire naţională acum câteva zile, a pus toată Poliţia Română pe jar.

Poliţiştii trebuie să-i pună cătuşele după ce a fost condamnat definitiv într-un dosar de tentativă de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne, Dan Fătuloiu. Dacă nu e găsit rapid, Chelu va fi dat în urmărire internaţională.

Nimeni nu ştie să zică, nici măcar cu aproximaţie. Vecinii, cel puţin, ar fi ştiut dacă afaceristul milionar a mai făcut sau nu vreo mişcare prin zonă. Dar nimic. La două dintre reşedinţele lui, două vile impunătoare, nu l-a mai văzut nimeni la faţă de multă vreme.

De patru zile, Cătălin Chelu şi-a pus pe urme toţi poliţiştii din ţară. Şi nu-l caută degeaba, ci ca să-l ducă după gratii. Afaceristul a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare în dosarul "Mită la M.A.I.", după ce a încercat să-i dea 50 de mii de euro lui Dan Fătuloiu, fost secretar de stat în Ministerul de Interne, ca să-l uşureze de anumite dosare.

Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea a fost comunicat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, iar poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de căutare.

Urmărirea naţională s-ar putea preschimba oricând într-una internaţională. Se ia în calcul informaţia cum că omul de afaceri ar fi trecut peste graniţă încă din primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Om de afaceri dat în urmărire generală