Antena Meniu Search
x

Online-ul a ajutat multe firme să supraviețuiască în criza provocată de pandemia de coronavirus

Pandemia a pus la pământ o bună parte dintre afaceri şi nu le-a ocolit nici pe cele care prosperau. Din cauza lipsei clienţilor, dar şi din cauza restricţiilor, mulţi antreprenori au pus lacătul pe uşă, dar alţii au reuşit să deschidă business-uri sau să le ţină în viaţă pe cele pe care deja le aveau, cu ajutorul online-ului. Adaptarea pare să fie cuvântul cheie, iar internetul, colacul de salvare.

de Redactia Observator

la 03.11.2020, 13:37

Vezi și
  • Firmele care s-au axat mai mult pe online au reușit chiar să se dezvolte în pandemie.

Pandemia a pus pe butuci multe afaceri, dar sunt și business-uri care au reușit să se dezvolte în ultimele luni.

Valentina Saygo: În criză se dezvoltă multe afaceri. Câștigă considerabil anumite afaceri. Vedem cum se dezvoltă afacerile care țin de online, de calitatea vieții, livrările la ușă, confortul de acasă.  

Este și cazul unei antreprenoare care a început o afacere cu decoraţiuni pentru camera copiilor. În magazinul ei se găsesc tapete, stickere sau tablouri care pot fi personalizate în orice fel dorim.

Sabina Popa, antreprenor: M-am lovit de problema asta a decoraţiunilor de pereţi încă de când eram însărcinată cu fetiţa mea, cu Mia, şi la vremea respectivă a trebuit să improvizez. Livrăm acum un tapet unic pe piaţa din România care se printează dintr-o singură bucată. Fiecare model se poate customiza şi personaliza în funcţie de decorul camerei.

Tapetul lavabil este vedeta colecţiei pentru că există modele pe care copilul le poate colora.

Sabina a dezvoltat afacere pe internet cu aproximativ 5000 de euro. Web-site-ul reprezintă cea mai mare investiție, dar în online există o piață mai mare de desfacere.

Valentina Saygo: Vorbim de o mobilitate mai ridicată, de costuri reduse de mentenanță sau de administrare a acelei afaceri și, de ce nu, de o rapiditate a punerii în practică a afacerii.

Orice metodă alegem trebuie să fim foarte atenți la investițiile pe care le facem și atunci când avem dubii să apelăm la sfatul specialiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Online-ul a ajutat multe firme să supraviețuiască în criza provocată de pandemia de coronavirus