Antena Meniu Search
x

Operatii estetice si vacante scumpe, cadourile preferate de tinere pentru 8 martie

S-au dus vremurile cand barbatii faceau cadou, de 8 martie, martisoare, flori si ciocolata. Acum, cine iubeste, e bun de plata.

Vezi și

Un cadou l-ar putea costa pe domn chiar si patru mii de euro, daca doamna, sau dupa caz, domnisoara isi doreste o marire de sani.

Roxana este o norocoasa. Iubitul ei a stiut ce cadou sa-i faca de 8 martie, si anume o marire de buze si augumentarea ridurilor intre nas si buze. E drept, i l-a dat ceva mai repede, dar daca asa a poftit domisoara, dorinta i-a fost numaidecat implinita. Iubitul a incarcat cardul, iar ea l-a folosit.

Marirea buzelor cu acid hialuronic a costat 350 de euro. Unul dintre cele mai cerute tratamente in aceasta perioada este cel pentru riduri care costa 135 de euro. Tratamentul minune Dracula pentru intinerirea tenului costa 400 de euro. Pentru cele care vor marire de sani, domnii platesc 3.500 de euro.

Alte femei nu isi doresc operatii estetice, insa nici cadourile pe care le vor nu sunt mai ieftine, ba dimpotriva. Vacantele exotice si masinile de lux sunt la mare cautare.

Cei cu un buget redus, le pot face cadou, sotiilor sau iubitelor, un pachet la SPA cu masaj oi baie in lapte cu miere. Un astfel de pachet costa in jur de 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Operatii estetice si vacante scumpe, cadourile preferate de tinere pentru 8 martie