Antena Meniu Search
x

Operațiune de salvare la Băile Herculane, după ce doi părinți și un copil s-au rătăcit pe munte

O operațiune de salvare a fost declanșată în zona Băilor Herculane, după ce o familie din București a anunțat că s-a rătăcit pe munte.

O operațiune de salvare a fost declanșată în zona Băilor Herculane, după ce o familie din București a anunțat că s-a rătăcit pe munte. Alături de părinți e și copilul lor de 6 ani.

Şeful Salvamont Caraş- Severin, Valentin Balaban a declarat că o echipă de salvamontişti a pornit în căutarea familiei care s-a rătăcit pe munte.

”Oamenii sunt plecaţi pe teren. Deoarece familia nu a ştiut să dea informaţii despre locul în care se află, colegii mei încearcă să îi localizeze şi să îi coboare de pe munte. Este o acţiune în derulare pentru coborârea de pe munte a unei familii din Bucureşti, soţ, soţie şi copil”, a declarat Valentin Balaban, citat de News.ro.

Copilul are şase ani, iar părinţii lui au telefoanele aproape descărcate, fapt ce îngreunează localizarea lor.

Familia a transmis salvamontiștilor că se află în zona Poiana cu Peri, în apropiere de Băile Herculane, însă salvatorii nu sunt siguri că cei trei se află în acest loc.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Operațiune de salvare la Băile Herculane, după ce doi părinți și un copil s-au rătăcit pe munte