Antena Meniu Search
x

Oradea, unul dintre cele mai sigure orașe din Europa

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri de vacanţă pentru că vă este teamă să nu vă infectaţi cu noul virus, trebuie să ştiţi că un oraş din ţara noastră a fost inclus în topul celor mai sigure destinaţii de călătorie din Europa.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 17:33

Vezi și
  • Oraşul s-a transformat spectaculos în ultimii ani.
  • Primii turişti au început să apară.

Vorbim despre Oradea, localitatea care a ajuns în acest top datorită numărului mic de infectări, dar şi măsurilor luate la hoteluri şi terase. Oraşul a ajuns astfel pe harta lumii alături Viena, dar şi alte locuri celebre din Portugalia sau Croaţia.

Clădirile de epocă inspirate din arhitectura austriacă şi franceză atrag atenţia turiştilor încă de la intrarea în Oradea. Oraşul s-a transformat spectaculos în ultimii ani.

Parcurile, străzile pietonale, sălile de spectacole şi teatru au fost renovate. Acum localitatea bihoreană a intrat şi pe lista celor mai sigure locuri de vizitat din Europa în vreme de pandemie.

Mihai Jurca, director executiv visit Oradea: Este un lucru care certifica munca pe care am depus-o în utlimele luni şi care dă un plus de siguranţă celor care vor dori să ne viziteze.

Cum era de aşteptat, primii turişti au început să apară.

În realizarea clasamentului specialiştii au luat în calcul numărul de infectări cu sars-cov-2 din localitate dar şi măsurile de siguranţă luate de managerii hoteluri şi teraselor.

Pur şi simplu se pune mâna sub el, iar clientul se poate dezinfecta pe mâini şi la intrare şi la ieşire.

Stocher Marcel administrator: În camere după fiecare client se dezinfectează, se spală. Este o msăură de siguranţă atât pentru a proteja clienţii noştri, cât şi pt a ne proteja

Mai mult, agenţiile de turism din Oradea vor primi o sumă de bani - între 3 şi 9 lei - pentru fiecare turist adus în oraş şi care se cazează un minim două nopţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Oradea, unul dintre cele mai sigure orașe din Europa