Antena Meniu Search
x

Video Oraşul unde îţi poţi da televizorul vechi pe un bilet la operă sau teatru. Electrocasnicele mari, ridicate gratuit de la casele participanţilor

La Iaşi, cine reciclează, se culturalizează! Ce legătură există între teatru, operă şi... electrocasnice? Un bilet gratuit! Practic, cine duce un televizor, un frigider sau un laptop vechi la centrul de reciclat primeşte o invitaţie la un spectacol.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 17:58

Vezi și

O femeie a adus la centrul de reciclare un laptop vechi.  

Femeie: Mai bine să-l reciclăm că dacă toţi am fi conştienţi de cât înseamnă reciclarea ar fi mult mai bine pentru planetă. 

Nu ştia de tombolă, dar s-a bucurat să audă că ar putea câştiga un bilet la operă sau teatru. 

Electrocasnicele mari sunt preluate de la domiciliu gratuit

Pe acelaşi subiect

Clara Mihociu, reporter Observator: Cei care au acasă electrocasnice de mari dimensiuni precum acestea pe care nu le mai folosesc sau sunt stricate şi vor să le recicleze dar nu au cum să le transporte trebuie să ştie că există varianta de a le fi preluate aceste deşeuri de acasă şi totul se face gratuit. 

Tot ce trebuie să facă oamenii este să nu mai arunce deşeurile electronice la întâmplare, în spatele blocurilor, pe trotuare sau străzi. 

Ana Maria Şchiopu, şef management mediu: Avem pregătite premiile pentru ieşeni singura condiţie e ca ieşenii să vină cu deşeul electronic la unul dintre punctele de colectare care sunt la toate centrele de cartier din municpiul iaşi. Pot câştiga premii diverse de la aparate electrocasnice electronice până la bilete la operă şi bilete la teatru la ateneu. 

Până când are loc campania

Instituţiile de cultură din oraş îi aşteaptă pe norocoşii câştigători cu porţile deschise. 

Andrei Fermăşanu, Opera Naţională Română din Iaşi: Cu această ocazie deschidem porţile pentru cei care poate nu sunt familiarizaţi cu spectacolul de operă şi prin intermediul acestei campanii reuşesc să vadă spectacolul liric. 

Campania de reciclare din acest an a ajuns la ediţia a treia iar extragerea câştigătorilor are loc pe 16 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Oraşul unde îţi poţi da televizorul vechi pe un bilet la operă sau teatru. Electrocasnicele mari, ridicate gratuit de la casele participanţilor