Antena Meniu Search
x

Video Mii de cupluri care și-au amânat deja nunțile se gândesc să le anuleze de tot. Organizatorii așteaptă soluții de la autorități

A doua oară poate e cu noroc. Asta îşi spun zeci de mii de cupluri care şi-au amânat deja o dată nunta în anul pandemiei. Organizatorii de nunţi cer soluţii concrete cât mai repede, pentru că nu doar mirii sunt afectaţi, ci un întreg lanţ de furnizori. Multe cupluri se gândesc chiar să anuleze de tot, mai ales că preţurile evenimentelor pentru 2022 tot cresc. 

de Redactia Observator

la 04.04.2021, 20:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Raluca visa că va fi mireasă la începutul lunii mai 2020. A amânat pentru mai 2021, însă acum se gândeşte că nu o să mai aibă parte deloc de petrecere. 

Raluca: Problema vine din partea celor cu care am semnat şi am plătit integral contractul care nu vor să ne dea dată pentru 2022, ci vor să recalculeze preţul pe motiv că s-au schimbat preţurile la furnizori şi că va trebui să plătim mai mult. În această situaţie, ne gândim că va trebui să amânăm cu totul. 

Locuieşte în Dubai împreună cu cel care, între timp, i-a devenit soţ. Au făcut deja cununia civilă acolo, însă îşi dorea ca petrecerea cu familia şi prietenii, în jur de 250 de invitaţi, să fie acasă. 

Raluca: Îmi doream o nuntă normală, cu familie, cu prieteni, cu toţi cei dragi cu o petrecere care să ţină foarte mult şi de care să ne amintim toată viaţa. 

Şi artistul Mario Joy trebuia să spună da, în faţa altarului, anul trecut. A amânat, din nou, pentru 2022. 

Mario Joy: Se spune că o dată în viaţă faci nuntă, ştii? Anul ăsta a fost puţin mai greu că aveam speranţe că o să o facem Noi oricum ne căsătorim civil în luna mai, deci tot însurat o să fiu, nu scap. 

Peste 130.000 de cupluri şi-au amânat nunţile. Replanificarea lor stă însă sub semnul incertitudinii. 

Andrada Popovici, organizator evenimente: Oamenii vor în aer liber pentru că vor să petreacă în siguranţă. Nu te gândeşti doar la patron şi la locaţia respectivă în spatele lui sunt foarte mulţi afectaţi bucătar florist ospătar locaţia respectivă foto video trupe toate în această perioadă au fost puse pe hold.

La Ministerul Economiei există un grup de lucru care ar trebui să vină în săptămânile următoare cu răspunsurile mult aşteptate. 

Ministrul Claudiu Năsui spune că vaccinarea şi testarea rapidă pentru a permite oamenilor accesul în restaurante sau la evenimente sunt două dintre soluțiile luate în calcul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mii de cupluri care și-au amânat deja nunțile se gândesc să le anuleze de tot. Organizatorii așteaptă soluții de la autorități