Antena Meniu Search
x

Se caută ornamentele handmade, din lemn, materiale textile sau chiar fructe uscate

Crăciunul acesta, ornamentele handmade iau locul decoraţiunilor din plastic sau din sticlă. Se poartă figurinele din lemn, mult mai durabile, ghirlandele din hârtie, din materiale textile sau chiar din fructe uscate. T

Vezi și

Crăciunul acesta, ornamentele handmade iau locul decoraţiunilor din plastic sau din sticlă. Se poartă figurinele din lemn, mult mai durabile, ghirlandele din hârtie, din materiale textile sau chiar din fructe uscate. Toate se pot face simplu acasă, cu puţină imaginaţie şi răbdare. Şi micii meşteşugari au început să creeze modele surprinzătoare, după ce au înţeles apetitul românilor pentru natural.

Îngeri din hârtie, fulgi din lemn sau globuri din crenguţe - sunt decoraţiuni pe cât de simple, pe atât de fermecătoare. După ce ani la rând ne-am decorat bradul cu ghirlande colorate şi ornamente cu sclipici, acum se poartă naturaleţea.

Portocalele şi merele, păstăile de vanilie şi batoanele de scorţişoară nu doar că înlocuiesc globurile, dar parfumează şi casa. Bradul poate fi împodibit cu păpuşi, cu jucării de pluş sau chiar construit din nasturi coloraţi. Iar conurile de brad pictate aduc magie în orice casă.

Cei care nu au răbdare să facă singuri decoraţiunile, le pot cumpăra din magazine şi din târguri, unde micii meşteşugari se întrec în modele.

Cătălina Diniţă creează pe computer modelele şi apoi le asamblează manual. Şi nu e muncă puţină. Poate să dureze chiar şi câteva ore ca să facă un singur ornament.

Preţul unui ornament handmade porneşte de la doi lei şi poate să ajungă până la zeci de lei, în funcţie de dimensiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Se caută ornamentele handmade, din lemn, materiale textile sau chiar fructe uscate