Antena Meniu Search
x

Ornamentele de brad au au apărut deja pe rafturile magazinelor

Românii încă mai speră la câteva ore de plajă, iar magazinele le pregătesc deja Crăciunul. Globurile, beteala şi îngeraşii au apărut deja pe rafturile magazinelor

Vezi și

Românii încă mai speră la câteva ore de plajă, iar magazinele le pregătesc deja. Crăciunul. Globurile, beteala şi îngeraşii au apărut deja pe rafturile magazinelor

Clienţii prevăzători pun în coş ornamentele, iar comercianţii fac deja profituri. Şi magazinele online au oferte. Doar brazii se lasă încă. aşteptaţi.

Oferta ne duce cu gândul la ajunul Crăciunului, deşi suntem în mijlocul lui octombrie. Nu este prima dată când comercianţii ne stimulează imaginaţia şi. portofelul cu ornamentele de Crăciun. Un glob de stică costă în hipermarket aproape 10 lei în timp ce anul trecut, tot în octombrie un ornament similar avea afişat preţul de 13 lei.

Clienţii care apreciază calitatea ştiu că acum este momentul să pună de-o parte cele mai frumoase podoabe pentru bradul de Crăciun. Aşa că printre cumpărăturile săptămânale clienţii mai strecoară şi un glob, beteală sau alt ornament care merită să fie cumpărat încă de pe acum.

Comercianţii au toate motivele să îi facă pe clienţi să simtă că vine Crăciunul. 40% din vânzări sunt realizate de Sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ornamentele de brad au au apărut deja pe rafturile magazinelor