Antena Meniu Search
x

“Wow! Ce e aia, omule? Uită-te cum zboară”. O înregistrare secretă surprinde șocul piloților americani la vederea unui OZN (Video)

O înregistrare declasificată dezvăluie un obiect neidentificat care zboară cu o viteză șocantă chiar și pentru piloți ai US Navy, martori ai incidentului.

O înregistrare declasificată dezvăluie un obiect neidentificat care zboară cu o viteză șocantă chiar și pentru piloți ai Marinei americane, martori ai incidentului.

Nu se știe despre ce obiect este vorba, piloții fiind șocați și contrariați de ceea ce văd.

“Wow! Ce e aia, omule? Uită-te cum zboară”, exclamă unul dintre ei. 

Înregistrarea a fost făcută publică de o firmă privată de cercetare și media, To The Stars Academy Of Arts And Science, care oferă și o analiză a video-ului.

“Această înregistrare a fost făcută de piloți aflați la bordul unui avion de vânătoare de tip F/A-18 Super Hornet folosind un aparat de orientare Raytheon ATFLIR Pod (echipat cu o cameră termografică) și care era operat de un observator aerian experimentat și de un operator de sisteme de armament pentru pregătirea cărora guvernul a cheltuit milioane de dolari", informează compania citată.

Potrivit acesteia, obiectul nu era dotat cu aripi sau coadă și nici nu producea vreun zgomot.

De menționat, de asemenea, că viteza avionului F/A-18 Super Hornet era, la momentul înregistrării de 252 kts, echivalentul a 466 de km/h.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Departamentul Apărării al SUA nu a comentat în niciun fel înregistrarea.

Anul trecut, cotidianul New York Times a dezvăluit existența a unui program secret derulat de pentagon, din 2007 până în 2012, privind apariția OZN-urilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
ozn
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » “Wow! Ce e aia, omule? Uită-te cum zboară”. O înregistrare secretă surprinde șocul piloților americani la vederea unui OZN (Video)