Antena Meniu Search
x

(P) 3 metode prin care să te hidratezi suficient vara cu ajutorul unui dozator de apă!

Faptul că apa este vitală pentru a trăi nu este un secret pentru nimeni, însă ce nu știu mulți este că hidratarea corectă poate fi secretul sănătății organismului pe termen lung. În special vara, când temperaturile cresc simțitor în termometre și arșița cuprinde întregul pământ, este esențial să ne hidratăm mai mult decât de obicei, pentru a-i asigura corpului o funcționare perfectă, de la A la Z. Oricât am fi de ocupați și de stresați, apa nu trebuie să lipsească din rutina zilnică, iar atât calitatea acesteia, cât și cantitatea sunt la fel de importante. 

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 11:38

  • Alege un dozator de apă performant și modern, pentru a avea garanția calității și investește în permanență în sănătatea ta.

Dacă ți-ai propus să bei mai multă apă începând din această vară, alege un dozator de apa. Acesta te va ajuta să îţi menții organismul sănătos și să îi asiguri necesarul de minerale și săruri de care are nevoie. Iată câteva metode simple, dar foarte eficiente prin care să te asiguri că te hidratezi constant la temperaturi de peste 30 de grade Celsius, fără a considera tot acest demers un efort!

Folosește o alarmă sau o aplicație pe post de reminder

Dacă până acum credeai că trebuie să bei apă doar atunci când ți se face sete, află că, de fapt, e bine să te hidratezi chiar și atunci când nu simți nevoia. Tu poate nu îți dai seama, dar organismul tău suferă atunci când nu este hrănit cu ceea ce îi place cel mai mult - apa. Asigură-te că ai întotdeauna în preajmă un dozator de apă (acasă sau la birou) și folosește o alarmă sau o aplicație pentru a-ți reaminti de doza de energie și vitalitate.

Poți folosi un memento pe telefon în fiecare oră sau poți folosi aplicații specializate, care nu doar că îți vor aminti de acest "task", dar îți vor contoriza progresul și te vor ghida cu sfaturi și tot felul de informații interesante. Gândește-te că hidratarea corectă nu este un lucru banal, ci o nevoie de care trebuie să te îngrijești în permanență pentru a fi sănătos.

Prepară-ți băuturi sănătoase

Vara nu trebuie să bei numai apă, dacă acest lucru te plictisește. Însă, în locul sucurilor acidulate care îți "zâmbesc" din frigiderele magazinelor când gradele cresc rapid și soarele încinge asfaltul, alege-le pe cele mai sănătoase, de casă. Cu ajutorul unui dozator de apă, îți poți prepara numeroase băuturi dulci și extrem de delicioase, de la limonadă cu fructe, mentă, lămâie și miere, până la compoturi reci fără zahăr, ice tea sau apă cu sirop.

Asociază apa cu alte activități zilnice 

Creierul uman poate fi educat, mai ales dacă îți propui să deprinzi obiceiuri sănătoase, pe care să le urmezi toată viața. Spre exemplu, dacă vrei să bei mai multă apă și ai un dozator de apă mereu prin preajmă, încearcă să îi acorzi mai multă atenție acestui aparat cu ajutorul unui truc de asociere. Spre exemplu, când te trezești, bea un pahar cu apă, când îți începi munca, bea al doilea pahar, când finalizezi un task, bea un pahar cu apă și tot așa, până devine o obișnuință. 

Acestea sunt cele mai simple și mai ușoare metode de a te asigura că te hidratezi mai bine, mai ales în timpul verii. Alege un dozator de apă performant și modern, pentru a avea garanția calității și investește în permanență în sănătatea ta. Nu uita că ea nu are preț și că este întotdeauna mai bine să previi decât să tratezi. Dacă organismul tău se simte bine, tu vei avea o viață așa cum îți dorești!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » (P) 3 metode prin care să te hidratezi suficient vara cu ajutorul unui dozator de apă!