Antena Meniu Search
x

(P) Bridal Studio Pronovias transpune visul rochiei de mireasă perfecte în realitate

Ziua în care alegem să ne unim destinele pentru totdeauna cu sufletul pereche este poate cea mai importantă din toată viața noastră. Dincolo de însemnătatea momentului și celebrarea iubirii, importanța acestei zile este dată și de creația vestimentară deosebită pe care o vom purta: rochia de mireasă.

de Redactia Observator

la 12.04.2021, 15:04

Bridal Studio Pronovias transpune visul rochiei de mireasă perfecte în realitate
Bridal Studio Pronovias transpune visul rochiei de mireasă perfecte în realitate
  • Colecțiile de rochii de mireasă Bridal Studio Pronovias sunt compuse numai din creații exclusiviste.

Ziua în care alegem să ne unim destinele pentru totdeauna cu sufletul pereche este poate cea mai importantă din toată viața noastră. Dincolo de însemnătatea momentului și celebrarea iubirii, importanța acestei zile este dată și de creația vestimentară deosebită pe care o vom purta: rochia de mireasă.

Femeile visează de mici nu numai la clipa în care vor găsi dragostea adevărată, ci și cum vor arăta în ziua în care vor spune ”DA”: fericite, elegante, sofisticate, unice. Purtate o dată în viață, rochiile de mireasă râmân piesele centrale care dau tonul întregului eveniment și care vor face ca viitoarele doamne să fie adevărate regine în propriul basm.

Unicitatea zilei trebuie celebrată cu o rochie de mireasă care să taie răsuflarea mirelui și a tuturor invitaților, de aceea alegerea acesteia trebuie făcută cu multă atenție. Un atelier specializat care înțelege toate nevoile de stil, siluetă și care va fi alături de tine pas cu pas în alegerea rochiei tale de mireasă este partenerul tău de încredere în selectarea celei mai importante rochii din viața ta.

Bridal Studio Pronovias îți va oferi nu doar o rochie de mireasă care să îți completeze ziua ta specială, ci îți va transpune întregul vis al perfecțiunii, grației, eleganței și iubirii în realitate. 

Colecțiile de rochii de mireasă Bridal Studio Pronovias sunt compuse numai din creații exclusiviste de la branduri de renume din întreaga lume și fiecare model are un element în comun: dorința de a sărbători dragostea și începuturile fericite, respectând și evidențiind stilul personal al fiecărei mirese.

Materiale luxoase, haute couture combinate cu detalii opulente creează siluete tip sirenă, rochii de mireasă captivante și stilate sau rochii de prințesă cu twist-uri moderne, aflate în tendințele modei internaționale. Orice siluetă ai avea, orice personalitate și oriunde se va desfășura nunta ta, vei găsi aici modelul tău perfect. 

Consultantul special care îți va fi desemnat din momentul în care pășești în showroom va transpune visul tău perfect în realitate palpabilă. Vei primi sfaturi care ți se potrivesc cel mai bine pentru a fi o apariție de neuitat, iar calitatea materialelor din care sunt croite piesele îți vor da nu numai strălucire, ci vor fi și comode și ușor de purtat.

Fiecare model pus la dispoziție de Bridal Studio Pronovias este lucrat atent pentru a accentua tot ce este special la tine și pentru a scoate în evidență tot ce este unic la povestea ta de dragoste. Probează-le și imaginează-ți cum îi vei surprinde pe toți cu o rochie de mireasă perfect croită pentru tine.

De la rochii vaporoase perfecte pentru o nuntă pe plajă, la rochii de tip sirenă cu mărgele și cristale aplicate, special concepute pentru nunta ta regală, funde, inserții, volane, tăieturi, spate gol sau orice altceva ai visat, Bridal Studio Pronovias îți pune la dispoziție mai multe colecții de la branduri renumite care înglobează sute de modele și pentru toate ai garanția calității.

Pronovias este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai apreciate branduri de rochii de mireasă la nivel internațional. Acesta se remarcă prin colecțiile sale Haute Couture. Cu o istorie ce demonstrează că talentul și pasiunea au ca rezultat creații fermecătoare, Pronovias rămâne un etalon în ceea ce privește rochiile de mireasă de lux.

Nicole Fashion Group este lider pe piața italiană a rochiilor de mireasă uimitoare și sofisticate, identificând și folosind materiale de calitate. Cu o prezență remarcabilă la nivel local și extrem de promițătoare la nivel internațional, Nicole Milano este brandul ideal pentru miresele ce își doresc rochii deosebite din toate punctele de vedere.

Rochiile de mireasă puse la dispoziție de St Patrick sunt cu siguranță pe placul viitoarelor mirese ce vor creații grațioase, definite de rafinament. Disponibile în diverse croieli și stiluri, ele impresionează de la prima probă și transformă întregul proces de alegere al rochiei de mireasă perfecte într-o experiență extrem de plăcută. Creaţiile St Patrick sunt elegante și contemporane în același timp.

Colecțiile White One cuceresc prin frumusețea lor, dar şi prin calitatea materialelor din care sunt confecționate. Colaborarea cu designeri de succes a adus brandului multă notorietate, însă ceea ce face cu adevărat special White One este varietatea de creații. Indiferent de stilul favorit sau de preferințe, vei găsi rochia de mireasă mult visată.

Pe lângă colecțiile de rochii de mireasă, Bridal Studio Pronovias pune la dispoziție și creații impresionate de rochii de seară și cocktail. The Party Edit marca Pronovias cuprinde o selectie exclusivă de rochii de seară deosebite, ce se conformează celor mai noi tendințe vestimentare. Colecția este special concepută pentru femeile cu stil care doresc să arate uimitor la orice tip de eveniment ar participa, nuntă, botez sau o petrecere de tip cocktail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » (P) Bridal Studio Pronovias transpune visul rochiei de mireasă perfecte în realitate