Antena Meniu Search
x

(P) Cum porți mocasinii: idei și recomandări

Atât femeile, cât și bărbații, au în colecția de pantofi numeroase modele de încălțări, potrivite în funcție de sezon sau de eveniment. Dintre perechile de pantofi pe care le pot purta ambele genuri fac parte și mocasinii. Pentru femei, mocasinii pot fi cea mai potrivită alternativă la balerinii clasici, în timp ce domnii îi pot purta atât la costume, cât și la jeanși.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 16:48

Cum porți mocasinii: idei și recomandări - Unsplash

Mocasinii se pot purta cu aproape orice articol vestimentar din dulap și sunt extrem de versatili. Nu știi cum să porți mocasinii? Iată câteva idei și recomandări utile, pentru ținute impecabile.

Mocasinii în ținutele casual

Mocasinii arată excelent în ținutele casual, lejere, care se pot purta în fiecare zi la shopping, la cumpărături sau la plimbare. Vrei să combini armonios perechea ta de mocasini? Alege o pereche de mocasini negri din piele pe care să-i asortezi cu jeanșii preferați. În partea superioară a corpului, adaugă un tricou din bumbac sau un pulover subțire.

În funcție de temperatură, peste top poți să porți și o jachetă din piele sau un palton lung, care completează de minune ținuta casual. Găsești mocasini în modelele preferate pe epantofi.ro, pe care să-i adaugi în colecția de încălțări.

Mocasinii în ținutele office

Dacă mergi la birou în fiecare zi, ai nevoie de încălțări comode dar elegante, care să arate bine în picior. În acest sens, merită să investești într-o pereche clasică de mocasini.

Mocasinii pot înlocui cu succes o pereche de pantofi cu toc, care nu sunt cei mai prietenoși atunci când ai de alergat de la un birou la altul sau stai mult în picioare. Astfel, dacă vrei să înlocuiești pantofii cu toc și să menții un look office fără reproș, ia în calcul mocasinii stilați, care se potrivesc cu jeanșii clasici sau pantalonii din stofă.

Mocasinii în ținutele monocrome

Pentru a scoate din monotonie o ținută simplă, compusă dintr-o singură culoare, optează pentru o pereche de mocasini cu imprimeu. Mocasinii cu imprimeu animal sau floral pot distrage atenția de la ținuta simplă.

De pildă, dacă te îmbraci în negru, poartă o pereche de mocasini cu imprimeu animal, pentru o ținută cool și modernă.

Mocasinii în ținutele feminine

Chiar dacă poți gândi că mocasinii nu sunt cele mai feminine încălțări, află că îi poți integra în ținute de acest tip. Mocasinii se potrivesc de minune cu rochii maxi, fuste scurte, midi sau lungi, pentru outfituri cu aer parizian, chic.

Mocasinii te ajută să-ți păstrezi stilul feminin și îți oferă confortul de care ai nevoie în zilele călduroase.

Mocasinii în ținutele masculine

Nu doar femeile se pot bucura de purtarea mocasinilor, ci și bărbații. Modelele clasice de mocasini bărbătești, precum cei negri sau maro din piele, pot fi combinați cu jeanși, pantaloni chino sau pantaloni de costum. Pentru a realiza un outfit modern, domnii pot asocia mocasinii cu o pereche de jeanși, un tricou polo și o jachetă din piele.

Mocasinii bărbătești pot fi purtați și cu un costum bărbătesc, potriviți pentru evenimente formale. Ai în vedere atât modelele clasice de mocasini, cât și cele accesorizate cu ciucuri. Un look rafinat poate să includă și mocasinii din catifea, potriviți pentru un smoching.

Cauți încălțări potrivite pentru orice ținută? Investește în mocasini, care oferă un plus de stil oricărei ținute. Mocasinii se numără printre cei mai confortabili pantofi, mai ales dacă achiziționezi modele din material moale și plăcut la atingere. Pentru a te bucura de încălțări durabile și versatile, mocasinii reprezintă soluția optimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » (P) Cum porți mocasinii: idei și recomandări