Antena Meniu Search
x

(P) Novum va avea prima plajă din Europa cu patinoar ECO, montat de cei de la Waterboyz

Primul patinoar „All-season” instalat pe o plajă din Europa de către specialiștii în locuri de joacă din România are 500mp și poate fi folosit în orice anotimp, cu patine clasice.

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 12:59

Waterboyz este cea mai cunoscută companie din țară care activează în domeniul locurilor de joacă, contribuind la realizarea a sute de locuri de joacă în ultimii ani în București, Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța, Oradea, Sibiu, Iași și în multe alte locații din România. O parte dintre aceste proiecte au fost realizate cu fonduri europene.

Cel mai recent proiect inaugurat de echipa Waterboyz este cu adevărat unic, nu numai la nivel național, ci și la nivel continental. Este vorba despre instalarea patinoarului artificial de 500 mp amplasat pe plaja privată a resortului Novum By the Sea.

Ne bucurăm că Novum a luat această inițiativă și le pune la dispoziție clienților săi, primul patinoar ECO de pe plajă din Europa, suntem convinși că acest patinoar va fi atracția Litoralului. Am observat o creștere a cererii pentru locuri de joacă de exterior în acest an. Se pare că, tot mai multe gazde din domeniul Horeca înțeleg cât de mare este importanța unui loc de joacă,” a spus George Toda, CEO Waterboyz.

Patinoarul instalat de Waterboyz poate fi folosit atât pe caniculă, cât și pe timpul iernii, fiind bazat pe gheață artificială. Suprafața sintetică se bucură de o rezistență înaltă în fața factorilor distructivi: nu poate fi spartă, nu corodează și are o tolerență ridicată în fața agenților chimici.

În plus, pationoarul „All-season”, care poate fi folosit în plaja de temperaturi -40ºC și +40ºC, asigură un grad de alunecare similar cu cel al gheții naturale. Acest material inedit nu necesită apă sau curent, așa că este este prietenos cu mediul.

Situat la malul Mării Negre, în stațiunea Olimp, Novum By the Sea Luxury Resort dispune de o zonă de plajă privată și o piscină sezonieră în aer liber. Poziția privilegiată, pe o stâncă înaltă, care oferă o panoramă magnifică, la mai puțin de 50 de metri de mare, le oferă intimitate și relaxare totală oaspeților care caută o locație privată cu servicii exclusive.

Waterboyz este una dintre cele mai dinamice companii din țară care se ocupă cu amenajarea locurilor profesionale de joacă pentru copii, oferind soluții complete, la cheie.

Echipamentele puse la dispoziție de echipa celor de la Waterboyz stârnesc interesul copiilor și al adulților, fiind bazate pe tehnologii moderne și jocuri interactive, care favorizează o dezvoltare armonioasă și echilibrată la toate nivelurile.

La sfârșitul anului 2020, Consiliul IMM-urilor (CNIPMMR) i-a acordat companiei Waterboyz premiul pentru implicarea in infrastructura educațională în cadrul celei de-a 28-a ediții a Topului Național al Firmelor Private din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » (P) Novum va avea prima plajă din Europa cu patinoar ECO, montat de cei de la Waterboyz