Antena Meniu Search
x

(P) Patru situaţii în care un detectiv particular îţi poate fi de mare folos

Toți ne confruntăm în viață cu situații în care ne gândim cât de bine ne-ar prinde un detectiv particular ca în filmele americane, care să ne ajute să aflăm informații extrem de utile. Ei bine, detectivii sunt cât se poate de reali și chiar poți apela cu încredere la ei în situații importante pentru tine.

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 12:31

Când poți apela la un detectiv particular
Patru situaţii în care un detectiv particular îţi poate fi de mare folos
  • În ce situaţii te poate ajuta un detectiv particular

Cand poti apela la un detectiv particular

Politia sau alte institutii nu te pot ajuta in situatii in care nu formulezi plangeri penale fie pentru ca nu doresti, fie pentru ca speta nu permite. Atunci poti apela la serviciile unui detectiv particular, care isi va pune priceperea si tehnica in slujba aflarii chestiunilor de interes.

Iti suspectezi partenerul sau partenera de infidelitate, dar nu o poti dovedi si nici nu ai vrea sa iei masuri fara dovezi? Detectivii de la Vestigo.ro sunt gata sa preia cazul si, cu ajutorul tehnicilor specifice, vor investiga situatia pentru ca tu sa stii ce ai de facut in continuare.

Ai un copil care se comporta ciudat de la o vreme si te temi ca ar putea sa fi intrat in anturaje dubioase? Nu poti merge la Politie pentru a le cere sa cerceteze lucrurile, insa poti apela la serviciile unui detectiv care il va fila o perioada, pana cand situatia se va lamuri.

Cauti o persoana care a disparut fara urma sau incerci sa obtii informatii foarte importante despre oameni, situatii sau chiar acte? Din nou, raspunsul potrivit poate fi la o agentie de detectivi particulari profesionisti, care iti vor oferi tot ajutorul de care ai nevoie.

Cum opereaza detectivii particulari in Romania

Detectivii Vestigo.ro au la indemana mai multe cai pe care pot obtine informatiile necesare intr-un dosar. Fie ca vorbim despre probarea infidelitatii, verificarea anturajului tinerilor sau aflarea de informatii despre oameni, situatii sau documente, detectivul particular va lucra, in conditiile prevazute de lege si asigurand confidentialitatea investigatiei, pentru a rezolva cazul in interesul clientului.

Detectivul poate realiza profesionist un filaj si poate fotografia sau inregistrara audio/video momentele care prezinta interes pentru ancheta.

Detectivul particular poate sa audieze persoane sau sa caute informatiile in teren ori sa investigheze la birou, folosind diverse surse (baze de date). Investigatorul se va folosi de toate mijloacele si metodele specifice pentru a cerceta faptele si situatiile prezentate de client si a obtine informatii utile pentru acesta, care pot fi folosite, la nevoie, si ca probe pentru instantele de judecata. Un investigator particular poate fi citat chiar ca martor intr-un proces, daca este nevoie de lamuriri privind modalitatea de obtinere a probelor sau daca acestea este necesar sa fie explicate.

Detectivi particulari pentru mediul de afaceri

Vestigo.ro este o agentie de detectivi particulari ce ofera servicii de inalta calitate morala si profesionala. Acestia ofera servicii destinate inclusiv persoanelor juridice. Cand o firma sau o companie face angajari si doreste sa verfice un potential angajat, poate apela la un detectiv particular care sa verifice informatiile inscrise in CV-ul acestuia si sa obtina date suplimentare, mai ales in cazul angajarilor pe posturi cheie.

Cei din mediul de afaceri pot sa isi protejeze veniturile si investitiile in cazul unor suspiciuni de amenintari interne (nerespectarea culturii organizationale, loialitatea angajatilor cheie, integritatea acestora etc.) sau al amenintarilor externe (decizii ale concurentei care pot afecta rapid evolutia afacerii, loialitatea partenerilor, concurenta neloiala, furturi ori informatii importante despre concurenti, colaboratori, furnizori etc.).

Cine poate apela la detectivi particulari si cat costa o investigatie

Detectivii particulari licentiati, cu o bogata experienta in intelligence, sunt solutia perfecta cand ai suspiciuni sau informatii privind situatii care iti pot aduce prejudicii, fie ca esti persoana fizica, fie ca esti persoana juridica. Agentia Vestigo are o vechime de 10 ani pe piata de profil si te poate ajuta sa obtii probe solide cu ajutorul serviciilor se supraveghere operativa (filaj, urmarire, supraveghere, contrafilaj), dar ofera si servicii de protectie impotriva scurgerilor de informatii prin activitati specifice privind date informatice, convorbiri ambientale sau comunicatii.

Costul serviciilor unor detectivi particulari nu trebuie privit ca o cheltuiala, ci ca o investitie. Tarifele Vestigo nu sunt fixe, ci sunt estimate numai dupa o analiza atenta a cazului si dupa identificarea si planificarea resurselor tehnice, materiale si umane necesare in ancheta. Agentia practica cea mai mica marja de profit, ceea ce asigura cele mai mici preturi din piata, insa, cu toate acestea, investigatiile sunt tratate cu profesionalism si implicare maxime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » (P) Patru situaţii în care un detectiv particular îţi poate fi de mare folos