Antena Meniu Search
x

(P) Wilio schimbă într-un mod pozitiv piața serviciilor din România

Găsirea unui meșter calificat este astăzi o provocare. Mulți meșteri profită de această situație și cresc constant prețurile pentru serviciile lor. Clienții trebuie, de asemenea, să fie atenți la munca de slabă calitate sau chiar la posibili escroci. Adesea, clienții trebuie să își adapteze programul în funcție de cum este meșterul disponibil.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 16:16

Wilio schimbă într-un mod pozitiv piața serviciilor din România
Wilio schimbă într-un mod pozitiv piața serviciilor din România
  • Wilio poate oferi soluţii chiar şi în maxim cinci minute.

Cu alte cuvinte, situația de pe piață este tot mai puțin orientată pe client. Se poate întâmpla să chemați escroci să repare sau să rezolve o problemă și apoi să pierdeți banii fără să aveți munca finalizată. Din păcate, un astfel de comportament nu este neobișnuit.

Cu toate acestea, trăim în era digitală, iar tehnologia modernă are răspunsul la această problemă. Wilio a schimbat jocul pe întreaga piață a serviciilor și, în loc să mai fie clientul la mila meșterilor, acum profesioniștii concurează pentru a-și oferi serviciile.

Pe Wilio veți găsi meșteri și experți din fiecare industrie, indiferent dacă aveți nevoie să montați gresia, să zugrăviți un apartament sau să construiți o casă întreagă. Puteți găsi un meșter pentru orice serviciu pe site-ul web sau prin aplicație în 5 minute, ceea ce este ideal, deoarece nimănui nu îi place să caute meșteri.

Totul se poate face fără stres

Întregul proces (înregistrarea și trimiterea unei solicitări) pe Wilio nu durează mai mult de cinci minute. Aplicația solicită inteligent cât mai multe detalii cu privire la ceea ce trebuie să faceți, astfel încât numai meșterii care știu cu adevărat să realizeze proiectul să contacteze clientul. În acest caz de testare, am solicitat o schimbare de pardoseală într-o singură cameră. Prin urmare, am introdus totul în detaliu - de la dimensiunea camerei, la specificarea faptului că avem materialul cumpărat sau ar trebui să fie adus de către meșter.

De asemenea, ne-a plăcut foarte mult abordarea față de client. La introducerea solicitării, am completat și momentul în care am prefera să se realizeze reparația. Pe baza acestor informații, puteți decide, de exemplu, dacă vă luați jumătate de zi liberă sau puteți să rezolvați totul într-o seară sau dimineața devreme.

Pe Wilio veți găsi mii de meșteri verificați care au realizat deja sute de proiecte în toată România. Există destui experți din care să alegeți, iar aplicația se poate folosi oricând pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți. În acest fel puteți decide dacă doriți cea mai înaltă calitate sau o versiune cu preț mai mic.

Cu toate acestea, am fost cel mai uimiți de timpul scurt de reacție. Subliniem din nou că întregul proces durează până la cinci minute, dar ofertele meșterilor vin și mai repede. Aplicația ne-a notificat pentru prima dată despre prima ofertă imediat după câteva minute. Și în următoarea oră, am primit încă două.

Întrucât am declarat în descrierea proiectului că vrem să schimbăm podeaua cât mai curând posibil, cu excepția unui caz, toți meșterii au fost dispuși să vină a doua zi.

Wilio este o platformă care schimbă modul de lucru al meșterilor în țara noastră. În cele din urmă, clientul se află în poziția celui care poate alege. Nici nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la escroci, datorită evaluărilor și recenziilor, administratorii aplicației îi șterg imediat. Vă puteți baza astfel pe un serviciu bine executat.

Deși am fost puțin deranjați de cantitatea de detalii pe care a trebuit să o introducem, datorită acestui lucru Wilio a reușit să găsească aproape imediat un expert de încredere. Deci, dacă aveți nevoie să reparați, să renovați sau să construiți ceva, Wilio este foarte recomandat. Aplicația este disponibilă pe Google Play și App Store. Câteva mii de profesioniști calificați sunt gata să vă rezolve problema și, datorită tuturor detaliilor pe care le introduceți în comandă, nu veți pierde o secundă în plus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » (P) Wilio schimbă într-un mod pozitiv piața serviciilor din România