Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Păcăliţi de o agenţie de turism

600 de euro. Acesta a fost preţul pentru un concediu perfect în Spania plătit de 17 braşoveni. Sau aşa credeau ei. Acum spun că a fost de fapt preţul unei ţepe de zile mari.

de Redactia Observator

la 04.02.2014 , 16:48

Agenţia de turism cu care au semnat contractul a anulat excursia pe motiv că nu s-a format grupul necesar de 30 de persoane. Ar fi acceptat poate explicaţia, dacă şi-ar fi primit banii înapoi. Doar că de anul trecut primesc doar amânări.

Trei întâlniri cu inspectorii OPC. Zeci cu păgubiţii. 30 de oameni trebuiau să plece într-o vacanţă de vis în Spania, în septembrie, anul trecut. Dar nu s-au adunat decât 17.

Aşa că excursia s-a anulat iar cei 17 au rămas cu banii daţi. În fiecare săptămână, una dintre păgubite, doamna Mia Stoica, se chinuie să îşi recupereze cei aproximativ 600 de euro.

Vezi și

Până acum niciun turist nu şi-a primit banii înapoi iar oamenii au decis să depună plângere la poliţie pentru înşelăciune. Patronul agenţiei de turism riscă o amendă de până la 30.000 de lei pentru nerespectarea contractelor semnate cu turiştii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Păcăliţi de o agenţie de turism