Antena Meniu Search
x

Tânăr din Piteşti pierde toţi banii la păcănele, jefuieşte o pizzerie să facă rost de bani, prins tot la aparate unde, culmea, câştigase

Un tânăr de 25 de ani, din Piteşti, a fost dispus să facă orice pentru a mai apăsa pe butoane o dată, după ce a pierdut toţi banii la păcănele.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.03.2019, 17:17

Tânăr din Piteşi jefuieşte o pizzerie ca să mai bage la păcănele

Un tânăr de 25 de ani, din Piteşti, a fost dispus să facă orice pentru a mai apăsa pe butoane o dată, după ce a pierdut toţi banii la păcănele.

Constatând că încă nu s-a îmbogăţit şi convins că este pe cale să dea lovitura, s-a dus la o pizzerie, a jefuit-o, iar cu banii găsiţi în casa de marcat s-a întors la aparate să sfideze în continuare destinul. Acolo l-au găsit poliţiştii, lovind cu sete în butoane şi culmea, câştigase.

Tânăr din Piteşi jefuieşte o pizzerie ca să mai bage la păcănele

Un tânăr de 25 de ani, din Piteşti, a pierdut toţi banii la păcănele şi a plecat să facă rost de alţi bani, aşa că s-a dus la pizzeria situată în centrul Piteştiului, peste drum de Prefectura Argeş, a forţat un geam şi a intrat.

Pe acelaşi subiect

El a scotocit prin casele de bani şi a furat tot ce a găsit, în total 600 lei. Însă, intrând prin efracţie, s-a declanşat alarma unităţii.

Când au ajuns agenţii de pază la faţa locului, autorul dispăruse. Un echipaj de la Secţia 1 Poliţie Piteşti a mers la faţa locului, iar camerele de supraveghere au surprins momentul spargerii dar şi pe hoţ.

Prins tot la păcănele, poliţiştii l-au luat din faţa aparatului

Din imaginile camerelor de supraveghere poliţiştii şi-au făcut o idee cam cine are putea fi, aşa că, înarmaţi cu semnalmentele hoţului, au pornint la colindat localurile şi sălile de jocuri din centrul oraşului.

Au reuşit să dea de urma autorului, tânărul fiind luat direct de pe scaunul unui aparat, unde, culmea, reuşise să obţină o sumă frumuşică.

Spărgătorul prins la păcănele a fost dus la audieri, iar poliţiştii precizează că suma furată a fost recuperată integral şi înapoiată reprezentanţilor firmei jefuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Piteşti pierde toţi banii la păcănele, jefuieşte o pizzerie să facă rost de bani, prins tot la aparate unde, culmea, câştigase