Antena Meniu Search
x

Pădurar găsit mort la marginea pădurii pe care o păzea de 20 de ani, după ce se instalase la pândă să prindă hoţii de lemne

Un pădurar al Ocolului Silvic Paşcani a fost găsit mort în maşină, la marginea pădurii pe care o păzea, după ce se pusese la pândă ca să-i prindă în flagrant pe cei care distrugeau noaptea pădurea, fiind decis să pună capăt defrişării pădurii pe care o îngrijea de 20 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.09.2019, 16:32

Un pădurar al Ocolului Silvic Paşcani a fost găsit mort la marginea pădurii pe care o păzea de 20 de ani, după ce se pusese la pândă ca să-i prindă în flagrant pe cei care distrugeau noaptea pădurea, fiind decis să pună capăt defrişării.

El a fost găsit de un copil, care a dat alarma.

Pădurar găsit mort, după ce s-a pus la pândă să-i prindă pe cei care defrişau pădurea

Un bărbat care lucra ca pădurar de peste 20 de ani a fost găsit mort îla marginea pădurii, după ce se instalase la pândă, ca să prindă hoţii de lemne.

Pădurarul a fost găsit cu răni multiple, iar surse din anchetă precizează că victima are lovituri în zona capului. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fac cercetări fiindcă exista suspiciunea că bărbatul a fost omorât.

Cercetările continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pădurar găsit mort la marginea pădurii pe care o păzea de 20 de ani, după ce se instalase la pândă să prindă hoţii de lemne