Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pâinea de casă Salonta, deliciu bihorean

Nu e dimineaţă în care, în faţa brutăriilor din Bihor, să nu aştepte măcar câţiva oameni!

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 16:50

Nu e dimineaţă în care, în faţa brutăriilor din Bihor, să nu aştepte măcar câţiva oameni! Vor să cumpere pita de Salonta cât este încă fierbinte, abia scoasă din cuptoarele de cărămidă. Pâinea coaptă pe vatră se face după o reţetă simplă, veche de câteva decenii. Şi are atestat de produs tradiţional.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Pâinea de casă Salonta, deliciu bihorean