Antena Meniu Search
x

Pământul le înghite casele

Mame cu copii în braţe şi bătrâni în baston au fost scoşi, în toiul nopţii,din casele lor din Răcăciuni, Bacău. Dealul din apropiere, s-a umflat după zile întregi de potop şi a luat-o la vale cu tot cu grajduri şi case

Vezi și

Mame cu copii în braţe şi bătrâni în baston au fost scoşi, în toiul nopţii, din casele lor din Răcăciuni, Bacău. Dealul din apropiere, s-a umflat după zile întregi de potop şi a luat-o la vale cu tot cu grajduri şi case

Douăzeci şi una de familii, cu 25 de copii, au rămas acum pe drumuri. La lumina zilei, oamenii s-au întors acasă, să vadă dezastrul.

Zeci de oameni din satul Gâşteni, comuna Răcăciuni trec prin acelaşi calvar. Mame cu copii mici în braţe, tineri care au muncit ani de zile în străinătate ca să facă rost de bani pentru o casă, dar şi oameni bătrâni au rămas acum pe drumuri.

Localnicii au fost scoşi din case de pompieri, în toiul nopţii. Unii abia au apucat să-şi pună o haină peste pijamale şi să-şi ia cizmele în picioare.

Pe cei care nu s-au îndurat să-şi abandoneze casele, pompierii i-au scos cu forţa în stradă. Înăuntru pericolul era imens. De asta se tem şi oamenii care acum s-au refugiat pe la rude.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pământul le înghite casele