Până la Paște, delectați cu pește
Dezlegare la mititei, cârnaţi şi borş. Nu s-au schimbat regulile postului, ci buctarii iscusiţi s-au întrecut în reţete inedite. Toate bucatele au avut acelaşi ingredient minune: peştele
Dezlegare la mititei, cârnaţi şi borş. Nu s-au schimbat regulile postului, ci buctarii iscusiţi s-au întrecut în reţete inedite. Toate bucatele au avut acelaşi ingredient minune: peştele
Cine iubeşte mititeii bine rumeniţi pe grătar, savurează un borş de crap sau o porţie sănătoasă de storceag, a avut astăzi motive să iasă din casă. La târgurile din Capitală, în prag de Buna Vestire, bucătarii au organizat un festival al peştelui.
Pe lângă păstrăv la grătar şi macro marinat, specialităţile cu fructe de mare i-au mulţumit chiar şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰