Antena Meniu Search
x

Pandemia l-a izolat pe un bărbat într-o căsuţă din copac

Pandemia l-a îndepărtat de familie şi l-a trimis să trăiască într-o căsuţă din copac. Vorbim despre un medic din Texas, Statele Unite, care zilnic tratează pacienţi infectaţi cu coronavirus. Pentru a nu-şi pune familia în pericol americanul s-a mutat în căsuţa de joacă a copiilor.

de Redactia Observator

la 21.04.2020, 18:14

Vezi și
  • Bărbatul luptă în linia întâi împotriva coronavirusului.
  • Alături de familie s-a mutat în casa din copac a copiilor.

Jason Barnes este unul dintre medicii care luptă în linia întâi împotriva pandemiei de Covid. Originar din Texas, americanul lucrează la camera de gardă a spitalului Christus Spohn.

Împreună cu soţia lui, Jenna, Jason s-a gândit să cumpere o rulotă sau să rezerve o cameră la hotel. Însă nu voia să fie departe de familie. Aşa că a decis să se mute în casa din copac a copiilor săi.

Chiar dacă nu se compară cu luxul din hotel, casa din copac are tot ce îi trebuie. O toaletă, o ladă frigorifică pentru alimente, un aer condiţionat şi nu în ultimul rând un pat. Ce-i drept, nu prea confortabil.

Chiar dacă nu este căminul ideal, Jason se simt bine în casuţa din copac. Mai ales că este aproape de familie şi poate să îi protejeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Pandemia l-a izolat pe un bărbat într-o căsuţă din copac