Antena Meniu Search
x

Iasi: Usa unui locatar, incendiata cu un cocktail molotov

Greselile copilului erau sa-i omoare pe parintii acestuia, dar si pe vecini. S-a intamplat in aceasta dimineata intr-un bloc din Iasi, unde usa unui locatar a fost incendiata cu un cocktail molotov

Vezi și

Pagubitii spun ca faptasul ar fi un prieten de pahar al fiului lor si ca nu este prima oara cand oamenii au probleme din cauza incendiatorului: "De cinci ori ne-a atacat. A sasea oara a dat cu foc la usa".

Usa ardea ca o torta cand au ajuns pompierii. Flacarile au fost atat de puternice, incat au topit pana si instalatia electrica de pe casa scarii. "Au turnat benzina pe usa. Este o sticla, dar nu stiu ce e acolo. Ne omoara in casa. Eu nici nu mai am inima, sunt si cu tensiunea si diabetul", a mai povestit femeia.

Cand au izbucnit flacarile, in casa erau trei suflete: cei doi batrani si baiatul lor. Vinovat ar fi un prieten al fiului, cu care tanarul se certase. "Azi noapte la 12:30 a venit si acum de dimineata ne-a dat foc. Ne-am culcat pe jos ca sa pandim hotul. Se poate asa ceva? Sa ardem ca sobolanii pentru niste betivani". Fiul femeii are o varianta proprie a incidentului: "Sunt cu cineva in proces si pentru ca nu am vrut sa depun marturie mincinoasa la politie a spart patru geamuri, iar acum usa".

Pagubitii sunt hotarati sa depuna plangere impotriva celui pe care ei il considera vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iasi: Usa unui locatar, incendiata cu un cocktail molotov