Antena Meniu Search
x

Panica la Crucea Rosie Dambovita. Un incendiu a cuprins acoperisul institutiei

Strigat de ajutor pentru sediul voluntarilor de la "Crucea Rosie Dambovita"! Un incendiu a izbucnit la un tomberon de langa instutie, s-a extins neobservat si a cuprins si o parte din acoperis, dar a fost observat la timp de catre o femeie care a chemat pompierii

Vezi și

Interventia rapida a pompierilor a facut ca incendiul sa nu se transforme intr-un dezastru. Flacarile au fost oprite la putin timp dupa ce au trecut pragul catre subsolul cladirii. Acolo erau depozitate cantitati mari de materiale inflamabile. “Pompierii au intervenit cu autospeciala pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un container de plastic cu extindere la acoperisul unei anexe”, a precizat locotenentul Alexandru Vlasceanu, de la ISU Dambovita.

Directorul de la Crucea Rosie Dambovita a venit intr-un suflet la locul de munca, speriat ca sediul organizatiei s-a facut scrum. “Pericolul a fost mare, emotiile pentru mine sunt mari, dar e bine ca s-a terminat asa”, a declarat Gheorghe Popescu, directorul “Crucea Rosie Dambovita”.

Pana cand va fi stabilita o cauza exacta a incendiului, reprezentantii sediului din Targoviste evalueaza pagubele facute de incendiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Panica la Crucea Rosie Dambovita. Un incendiu a cuprins acoperisul institutiei