Antena Meniu Search
x

Parada cu automobile de colectie in Bucuresti

Sambata vor fi prezente, la Bucuresti, automobile vechi de colectie, inscrise in Retromobil Club Romania, in Parcul Carol

Evenimentul va marca implinirea a 15 ani de la infiintarea Retromobil Club Romania, al carui presedinte de onoare este regele Mihai, conform MEDIAFAX.

In fiecare an, membrii clubului, printre care si oameni de afaceri de top, vedete si politicieni, isi prezinta masinile de colectie, oferind posibilitatea celor pasionati de masini de epoca sa admire bijuteriile patrimoniului automobilistic romanesc.

Nu mai putin de 80 de masini istorice de colectie vor fi prezentate de la ora 9:00 in parcul Carol, unde in urma cu 75 de ani se organiza primul Salon-Automobil al Romaniei. De la ora 11:30 va porni o parada prin Capitala, luand apoi drumul vinului catre Domeniul Conacul dintre Vii, acesta fiind singurul proiect de turism oenologic din Europa de Est, dezvoltat in judetul Prahova, in arealul viticol Dealu Mare.

Evenimentul organizat sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, al Consiliului Judetean Prahova si cu sprijinul Primariei Urlati, va avea invitati precum regele Mihai sau Calin Popescu Tariceanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Parada cu automobile de colectie in Bucuresti