Antena Meniu Search
x

Paradă de culoare şi veselie la Palatul Ştirbey! Aşa arată prima zi de ZURLANDIA. Mii de copii au venit la petrecere

Paradă de culoare şi veselie la Palatul Ştirbey din Buftea. A fost prima zi de Zurlandia, universul fericirii pentru cei mici. 3.000 de părinţi şi copii au ajuns la petrecerea din aer liber.

Vezi și

Paradă de culoare şi veselie la Palatul Ştirbey din Buftea. A fost prima zi de Zurlandia, universul fericirii pentru cei mici. 3.000 de părinţi şi copii au ajuns la petrecerea din aer liber.

Să vezi un copil fericit este cea mai mare împlinire. Şi exact asta şi-a propus şi Zurlandia.

Veselie şi culoare, zeci de spectacole şi provocări, sute de personaje, ateliere şi activităţi pentru părinţi şi copii. Aşa a arătat universul Zurlandia.

Zurlandia este cel mai mare festival dedicat familiei. Distracţia a început încă de dimineaţă, când mii de oameni au început să vină la Palatul Ştirbey din Buftea, acolo unde terenul lor de joacă se întinde pe 80 de mii de metri pătraţi.

Echipa Observator a organizat şi un mini-studiou pentru copiii care vor să devină jurnalişti.

ANCA LUNGU, Observator:

Am avut o fetiţă care a venit cu o ştire extraordinară, mi-a povestit despre naşterea unui copil cu puteri supranaturale! Aşadar, copiii sunt mereu surprinzători!

DANIEL OSMANOVICI, Observator:

Copiii sunt minunaţi şi sunt plini de idei, foarte dornici de înveţe. Ce i-am învăţat? I-am învăţat să zâmbească, ceea ce deja fac! Nu ştiu, ei trăiesc! Ei îţi dau energie.

O furtună scurtă, dar puternică a oprit însă petrecerea. Organizatorii au decis evacuarea oamenilor, rapid şi în siguranţă. O creangă ruptă a rănit o femeie, care a ajuns în grija medicilor, la spital. Doctorii spun că viaţa ei nu este pusă în pericol.

MIRELA RETEGAN, fondator Zurli:

Eu n-am mai trăit aşa ceva niciodată! Uitaţi-vă şi voi cum e vremea acum. Întâlnirea cu voi a fost extraordinară! Vă mulţumesc din toată inima că v-aţi comportat extraordinar!

Oganizatorii au stabilit să reia petrecerea astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Paradă de culoare şi veselie la Palatul Ştirbey! Aşa arată prima zi de ZURLANDIA. Mii de copii au venit la petrecere