Părintele Emanuel s-a sinucis. Preotul din Iaşi ar fi suferit o depresie după divorţ

De Cornel Preda.
Publicat: 11.12.2020, 15:40.
Actualizat: 14.12.2020, 15:44

Un preot din Iaşi a fost găsit fără suflare de poliţişti, care au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Acesta s-ar fi sinucis prin spânzurare.

Un preot ortodox ţine în mână o cruce în timpul unei slujbe

Părintele Emanuel s-a sinucis. Preotul din Iaşi ar fi suferit o depresie după divorţ

Profimedia Images - fotografie ilustrativă

Preotul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, era din Iaşi, dar slujea în localitatea Coarnele Caprei.

Este vorba despre Părintele Emanuel, care conform unor informaţii neoficiale obţinute de Observator ar fi intrat în depresie după divorţul de soţia sa.

Aceasta l-ar fi înşelat pe părintele Emanuel în primăvară. Cei doi aveau doi copii.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Clara Mihociu -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.