Antena Meniu Search
x

Paște 2018: oferte la hoteluri și pensiuni de la munte ori de la mare

A mai rămas mai puţin de o lună până la Paşte, iar rezervările sunt pe ultima sută de metri. Pensiunile şi hotelurile de la munte şi de la mare încă au oferte.

Vezi și

A mai rămas mai puţin de o lună până la Paşte, iar rezervările sunt pe ultima sută de metri. Pensiunile şi hotelurile de la munte şi de la mare încă mai au oferte. În Braşov, turiştii sunt aşteptaţi cu mese tradiţionale şi obiceiuri străvechi. Iar pe litoral, există opţiuni pentru cei care vor să profite de sărbătoare pentru relaxare.

Probabil că puţini vor îndrăzni să se arunce în mare la început de aprilie. Tocmai de aceea, hotelurile care au SPA sunt cele mai rezervate.

Paştele sărbătorit astfel este şi mai scump. La un hotel de 3 stele din Mamaia, turiştii vor plăti în jur de 1.000 de lei pentru 3 nopţí de cazare. La un hotel de 4 stele, preţurile ajung la aproape 3.000 de lei. Masa festivă este inclusă în pachet.

Hotelurile sunt rezervate în proporţie de peste 60%. Şi cei care se gândesc la minivacanţa de 1 mai trebuie să se grăbească. Gradul de ocupare depăşeşte 85%, iar preţurile ajung şi la 1.000 de lei de persoană pe noapte.

Ajungem însă şi la munte. Pensiunile din zona Bran - Moieciu pregătesc meniuri tradiţionale pentru sărbătorile pascale. Mielul care va fi sacrificat e crescut în gospodărie.

Turiştii sunt aşteptaţi să ajungă în Joia Mare. Cei mai mulţi au făcut rezervări de luni bune. Revin, an de an, în locurile în care au găsit gazde prietenoase, mâncare bună şi peisaje încântătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Paște 2018: oferte la hoteluri și pensiuni de la munte ori de la mare