Antena Meniu Search
x

Video Paşte tradiţional în inima Bucovinei. Oferte de cazare pe ultima sută de metri

Atmosfera sărbătorilor se simte cel mai bine în locuri încărcate de tradiţii şi obiceiuri. În Bucovina, gazdele pun la punct ultimele detalii, iar bucătarii pregătesc meniurile cu bunătăţi. Cei care nu şi-au făcut încă rezervare, mai au o şansă. Ofertele last minute sunt extrem de tentante. 

de Angela Bertea

la 21.04.2022, 20:08

Vezi și

Într-un ţinut desprins parcă din poveşti, bucovinenii se pregătesc bucuroşi de oaspeţi. Pregătirile pentru masa de Paşte au în centrul atenţiei cozonacul bine crescut, friptura fragedă de miel şi păstrăvul aromat în cobză.

Paul Candrea, administrator pensiune: Produsele noastre tradiţionale din zonă şi cele din peşte sunt făcute de către noi. (...) Gustul este incomparabil cu cel care se găseste în comerţ.

Mariana Candrea, bucătar: Nu vor lipsi preparatele din mieluţ, pâine, cozonaci. (...) O să facem nişte păscuţe cu brânzică.

Proprietarii pensiunilor din Ţara Dornelor vor răsfăţa turiştii cu tot ce au mai bun.

Pe acelaşi subiect

Paul Candrea, administrator pensiune Poiana Negri: Aici avem bunătăţile noastre cu care ne mândrim, bunătăţi autentice bucovinene. Aşteptăm clienţii să le degustăm şi să le servim. (...) Aici avem caşcavalul făcut de noi. Este puţin pus la afumat. (...) În spate sunt produsele din porc. 

După slujba de Înviere şi mesele copioase din prima zi de Paşte, oaspeţii sunt poftiţi să se bucure de natură.

Petru Ariciuc, șef serviciu Salvamont Vatra Dornei: Au la dispoziţie câteva trasee de scurtă durată, trasee de drumeție, nu au nevoie de echipament pretențios. (..) Sunt câteva trasee deschise și pentru cicloturism. (...) Pentru cei care doresc senzații tari, sunt câteva firme care au pus deja bărcile la apă.

Cei care sunt tentaţi pe ultima sută de metri să aleagă un Paşte tradiţional, pot profita de ofertele last minute. Încă se mai pot face rezervări. 

Viorel Botezatu, administrator pensiune: Avem ofertă de 1.500 de lei pentru 4 nopţi de cazare şi mesele tradiționale de Paşte incluse. (...) Pentru cei care se gândesc să încerce o călătorie în Vatra Dornei le putem oferi şi numai cazare, iar mesele dacă vor, opțional, la 1.000 de lei.

Ce oferte au pensiunile din Gura Humorului

Oferte similare sunt şi pentru cei care preferă pensiunile din Gura Humorului. Trei nopţi de cazare pentru două persoane, cu mic dejun şi cină incluse, costă 2.400 de lei.

Andreea Ungureanu, recepționer pensiune: Pentru cei care ajung pe ultima sută de metri, îi așteptăm și pe ei cu drag, cazarea fiind pentru 2 adulți 400 de lei pe noapte, incluzând doar micul dejun.

Gradul de ocupare al pensiunilor din Bucovina pentru perioada sărbătorilor pascale este de 75%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Paşte tradiţional în inima Bucovinei. Oferte de cazare pe ultima sută de metri