Paste vanatoresc: Urs in loc de miel
Ursul e bun si de mancat, nu doar de fotografiat. De Paste, la restaurantele vanatoresti, e mai cautat decat mielul. La tava, cu sos de fructe de padure si cartofi natur. Nu e singura delicatesa buna de pus pe o masa extravaganta de sarbatoare.
Friptura de vita cu leurda si briose din morcovi, telina sau spanac, alaturi de creveti, poate fi un preparat pentru masa de Paste.
Iar bucatarii ne invata: orice carne rosie trebuie lasata sa se odihneasca. Preparatul sofisticat poate costa 50 de lei.
Daca de Paste, va imaginati intr-un restaurant la munte, imbracat in lemn si cu pereti incarcati de trofee vanatoresti, puteti savira o alta minune culinara: pulpa de urs la tava, cu sos de fructe de padure.
Odata scoasa din cuptor, pulpa este stropita cu sos de fructe de padure: zmeura si afine. Drept garnitura, se folosesc cartofi natur si broccoli.
Un astfel de preparat costa in jur de 28 de lei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰