Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paste vanatoresc: Urs in loc de miel

Ursul e bun si de mancat, nu doar de fotografiat. De Paste, la restaurantele vanatoresti, e mai cautat decat mielul. La tava, cu sos de fructe de padure si cartofi natur. Nu e singura delicatesa buna de pus pe o masa extravaganta de sarbatoare.

de Redactia Observator

la 21.04.2013 , 19:41

Friptura de vita cu leurda si briose din morcovi, telina sau spanac, alaturi de creveti, poate fi un preparat pentru masa de Paste.

Iar bucatarii ne invata: orice carne rosie trebuie lasata sa se odihneasca. Preparatul sofisticat poate costa 50 de lei.

Vezi și

Daca de Paste, va imaginati intr-un restaurant la munte, imbracat in lemn si cu pereti incarcati de trofee vanatoresti, puteti savira o alta minune culinara: pulpa de urs la tava, cu sos de fructe de padure.

Odata scoasa din cuptor, pulpa este stropita cu sos de fructe de padure: zmeura si afine. Drept garnitura, se folosesc cartofi natur si broccoli.

Un astfel de preparat costa in jur de 28 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Paste vanatoresc: Urs in loc de miel