Antena Meniu Search
x

Patriarhia Română compară BALENA ALBASTRĂ cu ruleta rusească: "Un joc stupid şi FIOROS"

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Românâ, Vasile Bănescu, a declarat că Biserica le cere tinerilor din România să de-a dovadă de mai mult discernământ decât cei din Rusia şi să nu joace "Balena Albastră", un joc care este comparat cu ruleta rusească.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că Biserica le cere tinerilor din România să dea dovadă de mai mult discernământ decât cei din Rusia şi să nu joace "Balena Albastră", un joc care este comparat cu ruleta rusească.

"Patriarhia Română, ca şi alte instituţii, nu poate decât să deplore pătrunderea unui asemenea joc care pune viaţa şi moartea pe acelaşi coordonate, pierderea vieţii nu poate fi decât o greşeală ireparabilă in asemenea context pentru că viaţa este darul suprem pe care îl primim de la Dumnezeu. Transmitem un mesaj pe această cale de responsabilizare atât a părinţilor cât şi a tinerilor pentru a nu se lăsa tentaţi să intre într-un joc stupid şi fioros. Sperăm şi mizăm în acelaşi timp pe discernământul pe care adolescenţii români l-ar putea avea mai mult decât cei din spaţiul rusesc, apropo de joc el ne aminteşte de ruleta rusească, un alt aşa zis joc care punea viaţa într-un plan secund, neglijabil", a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Patriarhia Română compară BALENA ALBASTRĂ cu ruleta rusească: "Un joc stupid şi FIOROS"