Antena Meniu Search
x

Patriotismul, prilej de afacere pentru comercianţii de steguleţe. Pentru mulţi comercianţi, 1 Decembrie e prilej de câştig

Pentru comercianţii români, patriotismul de ocazie e prilej de câştig. Steguleţele vopsite în culorile naţionale s-au vândut azi la colţ de stradă.

Vezi și

Pentru comercianţii români, patriotismul de ocazie e prilej de câştig. Steguleţele vopsite în culorile naţionale s-au vândut azi la colţ de stradă. Şi aproape orice român care a ajuns la parada militară avea unul în mână.

Pe la fiecare staţie de metrou din jurul traseului paradei militare au stat, astăzi, comercianţii. Toţi - cu aceeaşi marfă: un mănunchi de steguleţe, vopsite în culorile naţionale. Unii negociau preţul pe loc.

Nu au dus lipsă de clienţi nici la acest preţ. După câteva minute, această comerciantă şi-a permis să-i facă reporterului Observator o ofertă mai bună. 

Şi deci prilej de a face bani. Unii şi-au implicat toată familia.

Acest comerciant avea cel puţin 20 de steguleţe în mână. Asta înseamnă că i-au intrat în buzunar 100 de lei în doar câteva zeci de minute... Dar atât el, cât şi soţia lui mai cărau alte două genţi cu marfă în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Patriotismul, prilej de afacere pentru comercianţii de steguleţe. Pentru mulţi comercianţi, 1 Decembrie e prilej de câştig