Antena Meniu Search
x

Patronii unor cluburi de lux din Mamaia, amendați din nou în weekend pentru nerespectarea regulilor anticoronavirus (Video)

Niciun weekend fără amenzi în cluburile de lux din Mamaia. Fără niciun efect, iar petrecerea a fost în toi şi în acest sfârşit de săptămână. Petrecerile s-au desfăşurat ca şi cum pandemia ar fi fost doar un scenariu de film. Sancţiunea, arma oamenilor legii, valorează cât o sticlă de şampanie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 31.08.2020, 22:19

Vezi și
  • Amenzile încasate nu îi fac pe patronii de cluburi din Mamaia să tremure.
  • Petrecerile ar urma să continue pe litoral pentru încă cel puțin două săptămâni.

Acelaşi club din Mamaia, aceeaşi noapte, înainte şi după vizita poliţiştilor. Doar muzica s-a schimbat. Două amenzi, 20.000 de lei, 0 efecte. Distanţarea socială şi purtarea măştii au rămas doar măsuri pe hârtie pentru firma care administrează clubul. 

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: A fost sancționată contravențional de două ori, la un interval de doar o oră și jumătate. 

Alt club din Mamaia, aceeaşi situaţie. De data aceasta, o singură amendă, de 10.000 de lei. 

Alex Vintilă, manager club: Dacă așa e legea, luăm și amenzile, respectăm și legile. 

Şi turiştii ar avea partea lor de vină. Miezul nopţii îi prinde în toiul petrecerii şi greu se lasă duşi. 

Nu sunt cazuri izolate. Toată vara, patronii mai multor cluburi de pe litoral au fost amendaţi ori s-au ales cu închiderea temporară a localurilor, în funcţie de instituţia care i-a controlat - DSP, ITM sau OPC. 

Furtună într-un pahar cu apă, pentru că nu s-a schimbat practic nimic. Asta, deşi s-au dat indicaţii clare de la Bucureşti. 

Ludovic Orban, premierul României: Mesajul care l-am transmis către prefecți și către toate instituțiile, serviciile deconcentrate, este un mesaj de acțiune fermă, fără mănuși.

Iar acţiunea a fost fermă, dar fără efectul dorit. Iar toamna din calendar nu înseamnă neapărat şi finalul distracţiei. 

La cluburile din nordul stațiunii Mamaia, petrecerile vor continua în următoarele două săptămâni. Managerii spun că vor închide abia la mijlocul lunii septembrie.

În anii trecuţi, hotelurile rămâneau deschise toată luna septembrie. Pandemia scurtează sezonul acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Patronii unor cluburi de lux din Mamaia, amendați din nou în weekend pentru nerespectarea regulilor anticoronavirus (Video)