Antena Meniu Search
x

Patronul unei cafenele din Timişoara încearcă să dea de urma unui hoţ cu ajutorul Facebook-ului

Omul a postat pe pagina sa de socializare înregistrările făcute de camerele de supraveghere în momentul furtului. Pe imagini se vede cum un tânăr intră în cafenea şi, într-un moment în care ospătăriţa lipsea, se apropie de bar, deschide cu uşurinţă sertarul care era în spatele tejghelei şi ia un portofel

Vezi și

Omul a postat pe pagina sa de socializare înregistrările făcute de camerele de supraveghere în momentul furtului. Pe imagini se vede cum un tânăr intră în cafenea şi, într-un moment în care ospătăriţa lipsea, se apropie de bar, deschide cu uşurinţă sertarul care era în spatele tejghelei şi ia un portofel. 

Mai stă câteva clipe, apoi părăseşte cafeneaua. Sub imagini, patronul a postat un mesaj prin care roagă pe cei care îl cunosc pe hoţ să-l ajute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Patronul unei cafenele din Timişoara încearcă să dea de urma unui hoţ cu ajutorul Facebook-ului