Antena Meniu Search
x

Video Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea s-a baricadat în local, după ce a fost prins cu zeci de clienți în interior

Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea s-a baricadat în local după ce a fost prins de jandarmi cu zeci de clienţi în interior. Sfidarea restricțiilor le-au adus amenzi de până la 35.000 de lei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.12.2020, 15:41

Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea s-a baricadat în local, după ce a fost prins cu zeci de clienți în interior Vezi și
  • Patronul și clienții alături de care a sfidat restricţiile s-au ales cu sancţiuni în valoare totală de 35.000 lei.

Potrivit jandarmilor vâlceni, aparent, la terasa barului nu se afla nicio persoană, dar la o privire mai atentă, printr-o fereastră deschisă, jandarmii au observat că în spatele terasei exterioare, vizibilă trecătorilor, se afla o altă terasă închisă, în care câţiva clienţi se distrau.

La solicitarea jandarmilor de a deschide uşa barului, patronul a refuzat, ulterior retrăgându-se în bar cu clienţii şi angajaţii. 

Jandarmii au negociat cu patronul la ușa barului 

După o oră de negocieri, patronul a lăsat jandarmii să intre în local, unde s-a procedat la legitimarea celor prezenţi.

“Astfel, 17 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, iar patronul Pub-ului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor econimici în intervalul orar 21.00-05.00”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Patronul unui bar din Râmnicu Vâlcea s-a baricadat în local, după ce a fost prins cu zeci de clienți în interior