Antena Meniu Search
x

Povestea emoţionantă a patru copii din Zărneşti cărora le-a ars casa astă vară

Patru copii din Zărneşti îşi fac temele la lumina zilei. Ar vrea să se poată uita şi ei la televizor, ca cei de vârsta lor.

Vezi și

Patru copii din Zărneşti îşi fac temele la lumina zilei. Ar vrea să se poată uita şi ei la televizor, ca cei de vârsta lor. Dar se bucură deocamdată şi de mai puţin. Sunt fericiţi că au acoperiş deasupra capului, după ce astă vară casa lor a fost distrusă într-un incendiu. Părinţii ar vrea ca până vine iarna să termine măcar o parte din locuinţa pe care s-au apucat să o refacă, ajutaţi de oameni cu inimă bună.

Sunt imagini care au mişcat multă lume. Oamenii au fost impresionaţi când au văzut-o pe Nicoleta cum îşi spală de funigine singura jucărie scăpată din incendiu. A venit fiecare cu câteva ceva. O pătură, o păpuşă sau ceva de mâncare pentru cei 4 copii ai familiei Ciocoiu. Acum însă iarna le bate la uşă, iar casa mistuită de incendiu nu e refăcută, încă.

David Ciocoiu: "Lucrez, m-a ajutat foarte multă lume, încă mă mai ajută, mai am de făcut ce să vede în spatele meu, aici, trebuie tras curentul."

Cei mici îşi fac temele la lumina zilei. Ar vrea să se uite şi ei la desene animate, ca toţi copiii, dar deocamdată sunt bucuroşi că au un acoperiş. Până de curând, au dormit toţi, îngrămădiţi, în coteţul purceilor. Acum însă temperaturile coboară aproape de 0 grade şi au aprins plita în singura cameră cât de cât locuibilă. 

Angajaţii unei cafenele din Piatra Neamț încearcă să dea şi ei o mână de ajutor: "Am zis că organizăm o licitaţie, sunt 10 bostani făcuţi de personalul de aici şi de mine."

Banii strânşi din vânzarea dovlecilor vor ajunge la familia din Zărneşti. Orice alt ajutor este însă binevenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Povestea emoţionantă a patru copii din Zărneşti cărora le-a ars casa astă vară