Antena Meniu Search
x

Curs valutar

4 sinucideri în aceeaşi zi, în Argeş. Toţi cei patru bărbaţi ar fi suferit de o formă de depresie

Val de sinucideri în Argeş, patru bărbaţi din judeţ, aflaţi în despresie, au recurs la gesturi extreme pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

de Redactia Observator

la 21.09.2018 , 23:50

Val de sinucideri în Argeş, patru bărbaţi din judeţ, aflaţi în despresie, au recurs la gesturi extreme pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Astfel, un bărbat din Câmpulung s-a spânzurat în garajul casei. Gheorghe P. a fost descoperit atâtnând în laţ de nişte vecini. Suferea de singurătate după ce soţia îi decedase cu vreo 10 ani în urmă, iar cei doi copii se mutaseră la Bucureşti, unde lucrau.

În cel de al doilea caz, un bărbat de 53 de ani din Bogaţi a decis să îşi pună capăt zilelor. Acesta s-a spânzurat în gospodărie şi fost desoperit de membrii familiei. Gestul este unul care i-a şocat pe apropiaţi, asta pentru că avea o familie frumoasă şi liniştită şi era tată a doi copii.

Articolul continuă după reclamă

Cel de al treilea suicid a fost anunţat în comuna Aninoasa, unde de asemenea un bărbat s-a spânzurat. Este vorba despre Adrian D., de 46 de ani, cioban de meserie din câte au aflat poliţiştii. Nimeni nu ştie ce anume l-a determinat să recurgă la suicid.

Cel de al patrulea caz se referă la un alt bărbat, de data asta din Moşoaia, care a fost descoperit spânzurat într-un copac din pădure aflată în apropierea locuinţei. El a fost descoperit întâmplător de un sătean care trecea pe drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » 4 sinucideri în aceeaşi zi, în Argeş. Toţi cei patru bărbaţi ar fi suferit de o formă de depresie