Antena Meniu Search
x

Tinerii care au pierit în accidentul din Galați ar fi fost live pe Internet. Mașina a fost distrusă la peste 150 de kilometri pe oră

Petrecerea de întâi decembrie s-a terminat tragic în Galaţi. Patru prieteni care se întorceau acasă s-au izbit, în mare viteză, de un stâlp.

Vezi și

Petrecerea de întâi decembrie s-a terminat tragic în Galaţi. Patru prieteni care se întorceau acasă s-au izbit, în mare viteză, de un stâlp de la marginea drumului. Martorii spun că şoferul ar fi condus cu peste 150 de kilometri pe oră, iar în maşină tinerii erau preocupaţi de o transmisiune live pe o reţea de socializare. Doi dintre ei au murit pe loc. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Prin faţa camerei de bord, abia poate fi zărită maşina. Trece fulgerător. După câteva clipe, cursa nebună se opreşte violent într-un stâlp de electricitate. Doi dintre cei patru prieteni au murit pe loc.

Şi imediat a apărut o informaţie care dă fiori. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului distras de transmisiunea live pe o reţea de socializare. 

Pe acelaşi subiect

Cel mai probabil, se întorceau de la o petrecere de Ziua Naţională. Martorii spun că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 180 de kilometri pe oră. Şoferul de 35 de ani conducea acasă trei adolescente, toate minore. Tânăra aflată în dreapta lui nu a mai putut fi salvată. 

Cele două eleve care au supravieţuit au 14, respectiv 17 ani. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele de laborator pentru a vedea dacă şoferul consumase alcool sau droguri. Vor verifica şi telefoanele mobile, pentru a afla dacă, într-adevăr, înainte de imapact, au fost preocupaţi să transmită live pe internet ce se întâmplă în maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tinerii care au pierit în accidentul din Galați ar fi fost live pe Internet. Mașina a fost distrusă la peste 150 de kilometri pe oră