Antena Meniu Search
x

Video Paula Seling, amintiri din Crăciunul copilăriei: "Nu cred că vor mai exista momente de aşa mare intensitate şi aşa mare emoţie"

Melodiile Paulei Seling sunt nelipsite din casele românilor, mai ales de Crăciun, atunci când, fie la radio, fie la televizor, ne aduce cele mai frumoase colinde de iarnă. Ea tot colindă de când era copil. Atunci când îl aştepta pe Moş Crăciun, cu speranţă şi dorinţe mai greu de împlinit. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 21:18

Vezi și

"Mereu îmi doream să îl văd pe Moş Crăciun şi speram cumva să îl surprind. Nu s-a întâmplat niciodată, nu ştiu cum reuşea întotdeauna să mă păcălească. Mi-am dorit o păpuşica mică, mică, pe care să o pot lua cu mine peste tot. Pe care la un moment dat o vizitam într-un anumit magazin în care am depistat-o şi în fiecare zi veneam de la şcoală şi vizitam păpuşica respectivă, că nu ne permiteam atunci.

Paula Seling, amintiri din Crăciunul copilăriei

Nu o duceam foarte bine cu banii şi pentru că mama nu ne putea da bani de buzunar atunci, ne făcea în sticle de plastic, de şampon Urzica, ne făcea socată în fiecare an şi ne punea în sticle socată ca să avem şi noi suc.

Când eram copil mergeam la colindat. După care a început colindatul de sărbători în mod prefesionist ca să zic aşa, având profesia de interpret şi fiind plecată mult prin turnee, când ajungeam acasă de sărbători, singurul lucru pe care puteam să îl fac era să mă las colindată. Crăciunul copilăriei este ales. Nu cred că vor mai exista momente de aşa mare intensitate şi aşa mare emoţie. Atunci magia exista şi lucrurile erau atât de ample şi de frumoase încât totul era posibil", a declarat Paula Seling pentru Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Paula Seling, amintiri din Crăciunul copilăriei: "Nu cred că vor mai exista momente de aşa mare intensitate şi aşa mare emoţie"