Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pe litoralul romanesc, pregatirile de 1 Mai sunt aproape de final

40.000 de turisti sunt pregatiti de marea petrecere, iar litoralul promite mult anul acesta. Hotelurile sunt gata sa-si primeasca clientii, animatoarele si-au pregatit tinutele pentru deschidere.

de Redactia Observator

la 25.04.2013 , 19:44

In cherhanale, pestele sfaraie pe foc, iar la intrarea-n statiuni, fetele care practica cea mai veche meserie din lume le zambesc trecatorilor.

Nici plajele nu mai sunt pustii. Nerabdatoare, fetele s-au intins azi la soare, pe nisip, iar baietii au facut prima baie in mare.

Departe de distractia de pe plaja, de mai bine de o luna, o armata de oamenii munceste neincetat, pe litoral. In hoteluri, cameristele sterg praful si calca lenjeriile, in timp ce pe holuri se fac mici renovari.

Vezi și

Pe plaja, tractoarele niveleaza nisipul, iar intre statiuni, fetele care practica cea mai veche meserie din lume au iesit la un mic antrenament.

Sute de tinere au vrut sa fie animatoare in acest sezon si au participat la castinguri. Sabina e una dintre norocoase. E al doilea an cand danseaza in cluburile din Mamaia: „Este foarte multa munca, foarte multa oboseala, dar si placere si distractie”. Va dansa pe scena, dar si in carele alegorice ale cluburilor.

Sase zile au mai ramas pana la deschiderea sezonului, asa ca patronii fac angajari. Aproape 1.500 de oameni vor munci pe litoral, in cluburi, restaurante, hoteluri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Pe litoralul romanesc, pregatirile de 1 Mai sunt aproape de final